Akinek 40-50 percet alszik nappal a babája! Szerintetek miért van?
Figyelt kérdés
nekem 4 hós a lányom,nappal 40-50perc között alszik,igaz,hogy 4x ,de nagyon rövid szerintem.szopizik és cicin alszik el legtöbbször,cumija nincs,mert nem fogadta el.éjjel alszik 12 órát,egyszer kel,eszik és alszik tovább.2010. máj. 30. 19:55
1/3 anonim válasza:
Nekem a törpém már nagyobb, de kisebb korában, kb fél évig 3szor fél órát aludt napközben. Nem tudom, hogy miért. Mindent kipróbáltam, de mindig felkelt, szerintem így volt programozva. Most már van hogy 2.5 órát is alszik egyben!
2/3 anonim válasza:
Szerintem, ha 4x alszik ennyit akor az nem rossz, velemenyem szerint. Az en babam delelott alszik 2 orat es delutan 3 orat. Ez kb egy oraval tobb csak mint amennyit a te babad alszik nappal. Viszont az enyem este 9-tol reggel 7-ig alszik (ejjel nem ebred) ami csak 10 ora, nallatok meg 12. Szoval szinte egyforman alszanak csak ugy latszik a te babadnak tobbszor kevesebb alvasra van igenye napkozben. Tudom minden baba mas es mas csak peldakent irtam le. Az en babam is 4 honapos.
3/3 anonim válasza:
Szia.
A lanyom 20-30 perceket alszik,kiveve a delutani setat.
Ott kb 1 orat szokott aludni.
Este 7korul eszik.7.30kor alszik el.Eloszor 12 korul etetem, de ilyenkor nincs fent.Csak kiveszem az agyabol a szajaba teszem es gyorsan beszipakolja a hamit.Meg a szemet sem nyitja kis soha.
Utana reggel 5-6 korul kel ujra es eszik, de ilyenkor mar fent is van 1-2 orat.Jatszunk stb.8korul ujra elalszik es alszik kb 9ig.Utana jonnak ezek a 20-30 perces szunyak.
Valamikor csak 10 perces (elalszik eves kozben), de jokdvuen ebred utana :)
3.5 honapos kislany anyukaja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!