Mennyit alszik 1,5-2 hónapos babátok NAPPAL? Az enyém gyakran szinte semmit, ma is csak kétszer 20 percet aludt. Éjjelt viszont átalussza majdnem teljesen. Honnan tudja szinte születése óta, hogy éjjelre kell tenni a hosszú alvást?
Én is épp ma akartam feltenni ezt a kérdést, hogy honnan tudja, hogy éjszaka alszik hosszabban, olyankor többe bír kaja nélkül. :)
Nálunk egyébként 10 hetes a babus, 2 hónap, 1 hetes. Nappal változó, de általában két evés között olyan egy-másfél órát alszik, van amikor kevesebbet, ha fáj a pocak, vagy nem álmos annyira, van, amikor többet, de általában max. másfél óra ébrenlét után már nagyon álmos, és nyűgös.
Nálunk az éjszakát nem alussza át, általában 10-től alszik 3-4-ig, akkor eszik, de ő pici picur, 3590 gramm, kis súllyal született, szóval még hamar ürül a pici pocak.
Érdekes dolgok ezek, akkor más babák is tudják, hogy éjjel van és akkor kell aludni! Az enyém 8 hetes lesz, de már kezdettől fogva éjjelre tette a hosszabb alvásokat, mostanra már elég sokszor átalussza az éjszakát teljesen! Viszont nappal amint mondtam elég éber. Most már a séta alatt sem alszik el olyan mélyen délután, még akkor is inkább ébren lenne.
Egyébként szerintem a sok alvás nem lehet baj, hiszen nagy munka a növés! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!