5 hónapos babám nappal 3-szor 20-30 percet alszik csak nap közben. Ez normális?
Figyelt kérdés
Lesz ez jobb is? Eléggé nyűgös egyébként, bár ha szórakoztatom, akkor elvan. De semmit nem tudok csinálni, a ház egy nagy kupleráj, már kaját is inkább rendelek. Éjjel alszik 10 órát egyfolytában. Ennek persze lehet örülni, de nappal nem kéne többet aludnia?2010. aug. 12. 19:21
1/8 anonim válasza:
szia. a lányom 7 hónapos múlt, még ennyit se alszik/aludt mint a tied. :-)
szóval sztem normális :D
az én kicsim is nyafis napközben, de ha leteszem sír, nem alszik.
2/8 anonim válasza:
Enyém is ennyit alszik. A ház szalad, főzni csak hétvégén érek rá, hétközben rendelek, vagy mirelit, vagy kenyér. (A férjem szerencsére menzán eszik.) Ezt dobta a gép. :-) Cserébe 21-7-ig alszik éjszaka.
3/8 anonim válasza:
Az enyém is ilyen, 3 hós. Kb egy hónapos koráig éjjel-nappal aludt, aztán egyik percről a másikra megváltozott, és nappal alig alszik. Este 8kor van a fekvés, aztán alszik reggel 5-ig, akkor eszik, és még alszik egy-két órát, vagy felébred 3 felé, és akkor 6-7ig alszik, utána már nem.
4/8 anonim válasza:
Délelött 20 perc majd délután 20 perc és vége,talán hetente 2 nap van amikor többet alszik.Én főzök,kertet gondozok meg ilyenek mellette nincs kézben hanem járókába vagy ágyban játszik esetleg a hordozóban és engem figyel munka közben én pedig magyarázok neki.Hogyhogy nem tudsz semmit csinálni???Kézben van vagy állandóan melette vagy??5 hós kislány
5/8 anonim válasza:
Nálunk dettó, és szintén öt hónapos. Azzal a különbséggel, hogy nagyon jól eljátszik egyedül is elég hosszú időn át, csak akkor nyekereg, ha unja a hasonfekvést (hasra fordul, de vissza még nem megy tudatosan, így nekem kell, ha már elege van).
6/8 A kérdező kommentje:
Reggel felkel, kb 2 órát is eljátszik egyedül. Aztán kezd álmos lenni. Még akkor elég könnyen el is alszik, de 20 perc múlva felébred. Onnantól kezdve semmit nem lehet vele kezdeni, ha leteszem, sír. Ezért gondolom, hogy álmos. Van egy 2 éves lányom is, ő ebben a korban ebéd után aludt vagy 2,5 órát. Ha mondom neki, hogy játssz a babával, néha játszik vele, akkor is elvan ha kimegyünk az udvarra. De a járókában, játszószőnyegen nem. És persze még véletlenül sem akkor alszik, amikor a nagy, szóval tényleg nem lehet mellette semmit csinálni.
2010. aug. 12. 22:48
7/8 anonim válasza:
Nálunk is ilyen volt ebben a korban,nyűgös is volt rendesen.Olyan 8 hónapos korától "tanultunk"meg nappal is rendesen aludni,most 14 ónapos,van hogy 2-3 órákat is alszik.Mindig ugyanabban az időben altatod,hol a kiságyában?
8/8 A kérdező kommentje:
Nem mindig ugyanakkor. Reggel mindig más időpontban ébred. Onnantól kezdve nézem az időt, meg a baba reakcióit. Állítólag ebben a korban már 3 órát kibír ébren. Na, nem mindig, délelőtt kevesebbet. Délelőtt egyébként nagyon könnyen elalszik, csak leteszem az ágyba és kész. De nem alszik sokat. Délután már nagyon-nagyon nehéz elaltatni, és akkor sem alszik sokat. Este elalszik a cicin.
2010. aug. 14. 12:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!