Hogyan sikerült az első étkezést kiváltani? Mennyi időbe telt? Nálunk akadozik a dolog.
Nálunk is nehézkesen ment, de hidd el, idővel azt veszed észre, minden rendben megy. Nem kell sietettni a dolgot, neki is szoknia kell az új ízeket. Sőt, mi például sokáig 5-6 kanálnál voltunk leakadva, többet nem akartak enni. aztán kb. 2-3 hét után elkezdtek többet enni, végül sikerült kiváltani, majd 2 hét után újra nem akartak enni 3-4 kanálnál többet. akkor tartottam kis szünetet és azóta úgy-ahogy esznek. Van amikor jobban, van amikor kevésbé, de ez már inkább a nagy melegek, fogzás, betegség miatt vannak.
Írod, hogy nem elég neki a pár kanál és szoptatás. Mi lenne, ha akkor nem szoptatnád, hanem tápszert adnál és a következő etetésre meg hátha elég lenne csak az anyatej és nem kellene tápszert adni? Vagy nem az a gond, hogy nincs elég tejed főzelék után? Bár ebben én sajnos nem nagyon tudok tanácsot adni, mert nálunk 1,5 hónapos koruk óta csak tápszert kapnak.
szia! Mi ugyan így voltunk ahogy jelenleg te a babáddal. Az én lányom is 5hónapos múlt, 4 hónapos korától kezdve hozzátáplálom. Én azt vettem észre hogy ha gyümölcsöt kap, akkor ugyan annyi tápszer megeszik utánna mintha nem kapna gyümölcsöt. Mostanában ebédre főzeléket (brokkoli-krumpli, sárgarépa krumpli, stb) kap, utánna csak 60ml tápszert eszik. AMúgy 180ml-t evett eddig ebédre.
Szép lassan kialakul nálatok is, megszokja az új ízeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!