Mikor kezdtétek a hozzátáplálást és mikorra sikerült kiváltani az első étkezést?
Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat!2010. szept. 12. 16:10
1/7 anonim válasza:
4,5 hónapos korukban almával-keksszel. Kb egy hét kellett,hogy egy délelőtti uzsonnát kiváltsak.
2/7 anonim válasza:
4 hónaposan kezdtem gyümölcsökkel és kb. 1-1,5 hét volt, mire kiváltottuk az ebédet. Most 5 és fél hónapos, a napokban kedztem el a húst főzelékkel ebédre, és délután gyümi kekszel.
3/7 anonim válasza:
6 hónaposan gyümölccsel és nem az szoptatás kiváltása volt cél, hanem a hozzátáplálás.
4/7 anonim válasza:
16 hetesen kezdtük almával,és barackkal.most 18 hetes múlt,és az ebéd mindig valami püré féle,illetve uzsonnára is már valamilyen gyümölcsös dolgot kap.Pl tejpép,sinlac barackkal,almával.
5/7 anonim válasza:
Szia! 4,5 hónaposan kezdtük almával, utána jött az őszi, krumpli, répa. Kb. két hét múlva már gyümit evett uzsira.
6/7 anonim válasza:
4 hónaposan sárgarépa pürével, 3 nappal később már azt ebédelte.
7/7 anonim válasza:
6,5 hónaposan kezdtem a hozzátáplálást, előtte csak anyatejet kapott, nem kóstoltattam semmit. Kb. 2 hét alatt váltottunk ki egy étkezést. A gyerektől már 3 nap múlva lehetett volna, de ne akartam elsietni. A többi étkezést 1-1 hét alatt váltottuk ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!