Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Jól csinálom a hozzátáplálást?...

Jól csinálom a hozzátáplálást? Első babás anyuka vagyok.

Figyelt kérdés

Öt hónapos kisfiam már bébi pürés kajcsikat eszik. Sütőtök, alma, répa... Hajnalba néha felkel kétszer cicizni, utána 10-11 körül cici, 2-3 körül bébikaja (fél üveg) + cici, s az uccsó kaja már csak fürcsi után van, kilenckor. Nem kéne az utolsó két etetés között adnom neki valamit enni? Bár nem sír, hogy éhes lenne, de azért én mint felnőtt, én is uzsizok, s szerintem biztos elfogadná. Csak attól félek, hogy nehogy attól jól lakjon és akkor csúszik az esti fürdetés.

(Védőnőhöz ugyan csak holnap megyek, de azért a Ti tanácsotok is hasznos lenne számomra).

2009. szept. 7. 19:46
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem még ráértél volna,de te tudod.Anyatejes babáknál elég 6 hósan elkezdeni. Mi úgy csináljuk,hogy délelőtt(tízórai) gyümi,ebéd főzelék. A többi cici.7 hós baba anyukája.
2009. szept. 7. 19:56
 2/6 anonim ***** válasza:
29%
Nyugodtan adhatsz neki már gyümölcsöt és főzelékeket is.Nem csak gyárit,hanem otthon főzöttet.Már 4 hónapos kortól ellehet kezdeni a hozzátáplálást.Kérdezd meg a védőnőt,ő is ezt fogja mondani.
2009. szept. 7. 19:59
 3/6 A kérdező kommentje:
Mi azért kezdtük el a hozzátáplálást - védőnői javaslatra - mert úgy éreztem, hogy kevés a tejcsi. De aztán hál' istennek még van. És a főzelékek is vannak négy hónapos kortól, vagy az másfajta kiszerelésben van. Milyennel kezdjem?
2009. szept. 7. 20:15
 4/6 anonim ***** válasza:
53%
Szia. Mi 5 hónapos korunk óta eszünk gyümiket, főziket. Kislányom már nem szopizik. A reggeli az tápszer. A tízórai gyümölcs, az ebéd főzelék, az uzsonna tápszer, a vacsora főzelék, és lefekvés előtt még iszik kislányom tápszert, olyan fél adagot. Most múlt 7 hónapos. Ja, még napközben szokott kiflit majszolni, és ha szomjas, vizet iszik.
2009. szept. 7. 21:35
 5/6 anonim ***** válasza:
2009. szept. 7. 22:29
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
2009. szept. 8. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!