1 éves kislányomnál szeretném a reggeli és esti tápszert kiváltani tejjel. Hogyan tegyem? Inkább reggel probáljam az első adagot? Kiforralva? Higítva? Milyen tejet?
Szia!
Mi úgy csináltuk, hogy megcsináltam a szokásos adagja mínusz 1 dl tápszert és ebbe kevertem bele az 1 dl, forralt, nem agyontartósított 2,8-as tejet. Mindenképpen reggel próbáld, hogy ha nem tetszik a szervezetének, akkor ne éjjel legyen gond belőle. Ha huzamosabb ideig nincs gond, akkor emeld a tej arányát, addig amíg csak tejet nem kap. Utána lehet áttérni az esti tápszer kiváltásra.
Nekünk így javasolt a védőnő, semmi esetre sem hígítva, mert az olyan, mintha vizet adnál neki, csak a helyet foglalja a pocakban.
UHT tejet?! tehát tartósat?!
én ezt egyszerűen nem értem!!!!!!!!!!!!!!!
miért akartok a babátoknak egészséges és neki való tápszer helyett sz.r, tápanaygban szegény, nehezen emészthető tejet adni???????? Miért?
én imádom a tejet, de könyörgöm, ők még babák!!!!!
a babáknak tápszer, babatej való, majd ha 2-3 évesek lesznek, akkor esetleg jöhet a tej!!!!
miért akarjátok átszoktatni a tehéntejre??????!!!!
Én pont ma kérdeztem erről a védőnőt.
Nekem azt mondta nem kell hígitani, és hogy NE uht tejet vegyek. Hanem zacskósat, abból is a kéket.
Kedves Harmadik!
A kérdező nem azt kérdezte, hogy kiváltsa-e a tápszert tehéntejre, melyik az egészséges, hanem azt, hogy hogyan tegye. Felnőtt nő, mi több, anya, ne kelljen már megmagyaráznia, hogy miért döntött így.
A hátamon feláll a szőr, hogy már nem lehet semmit anélkül kérdezni, hogy ne magyarázkodjon az ember!
Utolsónak teljesen igaza van!!!!!!!!!!
Én az esti tápit még nem mertem kiváltani tejre mert nem laktat eléggé és nem vacsizik annyit hogy elég legyen.
Én 2,8-as tejet adtam neki forralva.Eleinte nem ette, majd 1 hét elteltével újrapróbálva ízesítve macival szereti és reggel azt eszi este pedig a tápszert nem tudom mikot szokunk le róla!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!