Akik nem adnak cumit a gyerek szájába! Ti mivel nyugtatjátok meg ha pl. : elkezd sírniaz utcán, babakocsiban?
Figyelt kérdés
Persze úgy gondolom, h ha már se az ölelés se a ringatás nem használ.
Jó lenne pár tipp, mert az én babám kap játszós cumit, de félek, h cumizavaros lesz.
2017. okt. 31. 07:53
11/13 anonim válasza:
Nem lesz ettől cumizavaros, ez hülyeség. Max a cumisuvegtől, de en még azt is csak ilyen mendemondákban olvastam, pedig sokmidnenkit ismerek, aki szoptatott es cumisuvegezett is egyszerre, sokan nem is hallottak a cumizavarról :D Nalunk is volt minden, nem lett semmilyen zavara :D
12/13 anonim válasza:
A cumi valóban a megnyugvást szolgálja (a mellhez hasonlóan) a babák számára, de az nem igazán jó, ha mindig csak cumival tudod megnyugtatni őt. Én is csatlakozom az előttem szólókhoz: nem cumit kell dugni a szájába, hanem kideríteni, hogy mi az oka a sírásnak. A cumival nem tudod véglegesen megszüntetni a problémát. De tényleg nem lesz semmi gond, ha cumizik, egyszer azt is meg fogja unni és magától kiköpi. Ha meg nem, annak is ki kell deríteni az okát, mint minden másnak.
13/13 anonim válasza:
Csak az autosulesben csinalja? En kicsit hintaztattam benne,mielott beraktuk a kocsiba,de ha csak "pityereg", akkor szerintem kb 5 kmen belul igy is ugy is aludna...amugy simogatas,enekles,ilyesmikkel oldom meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!