Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akik nem adnak cumit a gyerek...

Akik nem adnak cumit a gyerek szájába! Ti mivel nyugtatjátok meg ha pl. : elkezd sírniaz utcán, babakocsiban?

Figyelt kérdés

Persze úgy gondolom, h ha már se az ölelés se a ringatás nem használ.

Jó lenne pár tipp, mert az én babám kap játszós cumit, de félek, h cumizavaros lesz.

#sírás #nyugtatás #Játszóscumi
2017. okt. 31. 07:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
47%
Nem lesz ettől cumizavaros, ez hülyeség. Max a cumisuvegtől, de en még azt is csak ilyen mendemondákban olvastam, pedig sokmidnenkit ismerek, aki szoptatott es cumisuvegezett is egyszerre, sokan nem is hallottak a cumizavarról :D Nalunk is volt minden, nem lett semmilyen zavara :D
2017. okt. 31. 11:36
 12/13 anonim ***** válasza:
82%
A cumi valóban a megnyugvást szolgálja (a mellhez hasonlóan) a babák számára, de az nem igazán jó, ha mindig csak cumival tudod megnyugtatni őt. Én is csatlakozom az előttem szólókhoz: nem cumit kell dugni a szájába, hanem kideríteni, hogy mi az oka a sírásnak. A cumival nem tudod véglegesen megszüntetni a problémát. De tényleg nem lesz semmi gond, ha cumizik, egyszer azt is meg fogja unni és magától kiköpi. Ha meg nem, annak is ki kell deríteni az okát, mint minden másnak.
2017. okt. 31. 12:27
 13/13 anonim ***** válasza:
71%
Csak az autosulesben csinalja? En kicsit hintaztattam benne,mielott beraktuk a kocsiba,de ha csak "pityereg", akkor szerintem kb 5 kmen belul igy is ugy is aludna...amugy simogatas,enekles,ilyesmikkel oldom meg.
2017. okt. 31. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!