Akik nem adnak cumit a gyerek szájába! Ti mivel nyugtatjátok meg ha pl. : elkezd sírniaz utcán, babakocsiban?
Persze úgy gondolom, h ha már se az ölelés se a ringatás nem használ.
Jó lenne pár tipp, mert az én babám kap játszós cumit, de félek, h cumizavaros lesz.
Attól függ, hogy miért sír. Meg kell szüntetni az okát.
Lehet, hogy melege van, álmos, éhes, szomjas, tele a pelus, kényelmetlen valami, megijedt, fáj valami, stb.
Azért biztos nem sír, mert egy műanyag cumit akar dugatni a szájába.
Hiába 0%-os a kettes, igaza van.
Nem használok cumit es szörnyű látványnak tartom mikor a gyerek arca közepében terpeszkedik egy tárgy.
Simogatás, éneklés, végső esetben szoptatás, az mindig segített, pláne ilyen pici korában.
Attól függ, hogy miért sír. De ehhez meg kell ismerni a babát és még így is változhatnak a szokásaik elég sűrűn. Pl. az én gyerekem egy ideig nem sírt a babakocsiban, majd olyan 9-10 hónaposan elkezdte, aztán kiderült, hogy egyrészt kényelmetlen volt neki az a babakocsi, másrészt meg hirtelen rosszul viselte, hogy nem lát engem menet közben.
De az pl. eddig állandó volt nála, hogy (mint írod), ha már sem az ölelés, sem a ringatás nem használ, akkor egyszerűen melege van, esetleg fázik, vagy ami még valószínűbb, hogy fáj valamije, általában a foga. Esetleg unatkozik. Ezeket lehet orvosolni és nem kell cumi hozzá. Bár én nem vagyok vérmes cumi-ellenes, az elején próbálkoztam is mások javaslatára, de nem kellett neki, kidobálta a kiságyból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!