Boglárka név vmilyen módon csúfolható, gúnyolató? A vezetéknév hozzá teljesen átlagos, azt sosem szokták csúfolni.
Vagy már túl sok van ebből a névből?
Az ismerősi körötökben mennyire gyakori?
Hallottatok már vmi gonosz megjegyzést vagy bármi negatívumot erre a névre?
Egy életre megnyomorítja a gyereket, ha egész gyerekkorában bántják, és én szeretnék nagyon alapos lenni.
Köszönöm a válaszokat!
9,
Tényleg? Mert szerinted csak az 5 évesek csufolodnak, a középiskolások nem? Bármilyen nevet lehet csufolni, ha az a cél. De nem is kell, hogy a neve miatt csufoljak. Nekem pl vörös hajam van és elhiheted, hogy a nevem miatt nem csufoljak soha, bár akkoriban elég ritka név volt, ellenben a hajam miatt kaptam ám mindent.
Szia!
Engem Boglárkának hívnak, sosem csúfolták a nevem.
Én nagyon szeretem, mások is mindig dicsérték, hogy milyen szép.
Szóval szerintem nyugodtan adhatod a lányodnak, én is ezt adnám, ha engem nem így hívnának :D
Figyelj, nekem a nevembe nem kötöttek bele, a külsőmbe annál inkább - Szopósszáj, Laposdeszka és társai.
Nyugi, aki bántani akarja a gyerekedet, fogja is.
minden nevet lehet csúfolni, ha valaki akarja...
szerintem szép név, add nyugodtan. inkább akkor lenne megnyomorítva, ha valami nagyon eszement nevet adnál neki, mondjuk egy szappanoperából, vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!