Boglárka név vmilyen módon csúfolható, gúnyolató? A vezetéknév hozzá teljesen átlagos, azt sosem szokták csúfolni.
Vagy már túl sok van ebből a névből?
Az ismerősi körötökben mennyire gyakori?
Hallottatok már vmi gonosz megjegyzést vagy bármi negatívumot erre a névre?
Egy életre megnyomorítja a gyereket, ha egész gyerekkorában bántják, és én szeretnék nagyon alapos lenni.
Köszönöm a válaszokat!
De, egy csomó nevet nem lehet. Csúfold mondjuk az Annát. Vagy a Hannát, Renátát, Johannát, Petrát, Izabellát, Dorkát, Zoét.
Nagyon sok semleges név van.
Tudom, h a gyerekek nagyon gonoszak tudnak lenni, sokszor még nem is érzik a súlyát.
A bogárral tisztában vagyok, hallottam is már, de azt kedvességként, becézésként mondják.
Az igaz, hogy bármire ki lehet találni vmit, de azért ami nyilvánvaló, azt szeretném elkerülni, mondjuk a
... Feri.
Milyen Feri? ..........
vagy volt egy Olivér ismerősöm még vagy 20 éve, szerintem szép meg elegáns név, de őt pl Telivérnek hívták.
Nekem nagyon tetszik,talán mert a Kislányomnak is ez a neve! :)
Szeptemberben volt 7 éves,eddig SOHA nem csúfolták vele sem oviban,sem suliban.
Felénk szerencsére annyira nem gyakori,rajta kívül csak egy 2 éves és egy 28 éves Boglárkát ismerek. :)
2!
Anna -kanna
Hanna -kanna, hontihanna
Renáta - maláta
Johanna -rosszhanna
Petra -petróleum
Izabella - izébella
Dorka -orka
Zoé- állatkert
Minden nevet lehet csufolni
Persze, lehet kedvessegkent bogarnak hívni -gunynevkent meg ott egy bogár név:csótány, ganajturo, stb.
Olyan nevet válassz, ami neked tetszik és nem túl különleges. A Boglárka nekem személy szerint nem tetszik, de nem is tartom csúnya névnek, nem túl gyakori, de nem is túl különleges, szép lesz az a kislanyodnak
Lehet, hogy én élek fura helyeken, de több óvoda, iskola, saját és rokon/ismerős gyerekek intézményes léte alatt egyszer sem találkoztam név miatti csúfolással. Nem gondolkodnék ilyenen névadáskor. Esetleg egy Farkas, Piroska, Barna névkor merülhetne fel, de azokat is viselik...
A Boglárka szép név, kellemes, kedves kislányra asszociálok, miért is csúfolnák?
Johanna-hontihanna?!? Aki csúfolkodós ko4ban van, annok gőze sincs ki Honti Hanna.
Nagyon szerencsés vagy, hogy sosem csúfoltak és nem is láttál mást sem emiatt szenvedni.
Nem kell ahhoz egyébként még rossz tulajdonság sem, a gyerekkori legjobb barátnőm Ági volt, adja magát a Mágnes. És nagyon sok ilyen van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!