Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Boglárka név vmilyen módon...

Boglárka név vmilyen módon csúfolható, gúnyolató? A vezetéknév hozzá teljesen átlagos, azt sosem szokták csúfolni.

Figyelt kérdés

Vagy már túl sok van ebből a névből?

Az ismerősi körötökben mennyire gyakori?

Hallottatok már vmi gonosz megjegyzést vagy bármi negatívumot erre a névre?

Egy életre megnyomorítja a gyereket, ha egész gyerekkorában bántják, és én szeretnék nagyon alapos lenni.

Köszönöm a válaszokat!

2017. okt. 30. 19:56
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
78%
Boglarkabol simán lesz bogarka, abból meg bármi bogár lehet. Nincs olyan név, amit ne lehetne csufolni
2017. okt. 30. 20:00
 2/21 anonim ***** válasza:
5%

De, egy csomó nevet nem lehet. Csúfold mondjuk az Annát. Vagy a Hannát, Renátát, Johannát, Petrát, Izabellát, Dorkát, Zoét.

Nagyon sok semleges név van.

2017. okt. 30. 20:11
 3/21 A kérdező kommentje:

Tudom, h a gyerekek nagyon gonoszak tudnak lenni, sokszor még nem is érzik a súlyát.

A bogárral tisztában vagyok, hallottam is már, de azt kedvességként, becézésként mondják.

2017. okt. 30. 20:11
 4/21 anonim ***** válasza:
79%
Dehogynem. Anna és Hanna lehet kanna pl. Mindent lehet csúfolni, ha az a cél.
2017. okt. 30. 20:12
 5/21 A kérdező kommentje:

Az igaz, hogy bármire ki lehet találni vmit, de azért ami nyilvánvaló, azt szeretném elkerülni, mondjuk a

... Feri.

Milyen Feri? ..........

vagy volt egy Olivér ismerősöm még vagy 20 éve, szerintem szép meg elegáns név, de őt pl Telivérnek hívták.

2017. okt. 30. 20:17
 6/21 anonim ***** válasza:
46%

Nekem nagyon tetszik,talán mert a Kislányomnak is ez a neve! :)

Szeptemberben volt 7 éves,eddig SOHA nem csúfolták vele sem oviban,sem suliban.

Felénk szerencsére annyira nem gyakori,rajta kívül csak egy 2 éves és egy 28 éves Boglárkát ismerek. :)

2017. okt. 30. 20:21
 7/21 anonim ***** válasza:
54%

2!

Anna -kanna

Hanna -kanna, hontihanna

Renáta - maláta

Johanna -rosszhanna

Petra -petróleum

Izabella - izébella

Dorka -orka

Zoé- állatkert

Minden nevet lehet csufolni 

2017. okt. 31. 05:16
 8/21 anonim ***** válasza:
14%

Persze, lehet kedvessegkent bogarnak hívni -gunynevkent meg ott egy bogár név:csótány, ganajturo, stb.

Olyan nevet válassz, ami neked tetszik és nem túl különleges. A Boglárka nekem személy szerint nem tetszik, de nem is tartom csúnya névnek, nem túl gyakori, de nem is túl különleges, szép lesz az a kislanyodnak

2017. okt. 31. 05:19
 9/21 anonim ***** válasza:
34%

Lehet, hogy én élek fura helyeken, de több óvoda, iskola, saját és rokon/ismerős gyerekek intézményes léte alatt egyszer sem találkoztam név miatti csúfolással. Nem gondolkodnék ilyenen névadáskor. Esetleg egy Farkas, Piroska, Barna névkor merülhetne fel, de azokat is viselik...

A Boglárka szép név, kellemes, kedves kislányra asszociálok, miért is csúfolnák?

Johanna-hontihanna?!? Aki csúfolkodós ko4ban van, annok gőze sincs ki Honti Hanna.

2017. okt. 31. 05:55
 10/21 A kérdező kommentje:

Nagyon szerencsés vagy, hogy sosem csúfoltak és nem is láttál mást sem emiatt szenvedni.

Nem kell ahhoz egyébként még rossz tulajdonság sem, a gyerekkori legjobb barátnőm Ági volt, adja magát a Mágnes. És nagyon sok ilyen van.

2017. okt. 31. 06:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!