Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen idős korban tettétek...

Milyen idős korban tettétek lejjebb a kiságy alját?

Figyelt kérdés
Babám 8 hós, már stabilan ül, viszont még nem tud magától felülni. Lejjebb tegyük már? Nem lesz túl alacsonyan? Csak alváshoz használjuk, játszani nem szokott benne. Viszont anyósom szerint úgy már próbálkozhatna a felállással, meg tudna kapaszkodni. De kell már egy 8 hós babának állni???
2010. máj. 30. 11:31
 1/8 anonim ***** válasza:
Mi már lejjebb tettük (uennyi idős a babám) azért, mert a pelenkázó az ágyán van, és a lábával emelgette. A középső szinten van, teljesen kényelmes még, nem kell mélyre hajolni, és amiatt sem aggódni, h "kigarázdálkodja" magát az ágyból.
2010. máj. 30. 11:46
 2/8 anonim ***** válasza:

Hát attól függ nyilván nem kell, de láttam én nyolchónapost egyedül menni. Meg kilenchónapost aki már mászókázott egyedül. Úgyhogy akár nyugodtan állhatna is. De ha ő még nem áll nem gond. Baba függő a dolog.

De az biztos anyósodnak igaza van, ha lejjebb van a kiságy alja könnyebben feláll.

2010. máj. 30. 11:46
 3/8 anonim ***** válasza:

Amikor azt vettem észre, hogy napközben már próbálgat kapaszkodva felállni, és egyedül szépen megült, akkor bizony lejjebb tettük. Másnap arra mentem be a szobájába, hogy áll a kiságyban!!! Szerinted? A szívinfarktus kerülgetett, és egyfolytában csak arra tudtam gondolni, hogy mi történt volna, ha nem tesszük lejjebb. Most 8 hónapos.

Szerintem gyorsan tegyétek lejjebb, inkább előzzétek meg a dolgot, nehogy baj történjen.

2010. máj. 30. 11:50
 4/8 anonim ***** válasza:
Az én fiam 6 hónaposan állt fel előszőr és 8 hónaposan megindult a nagyvilágnak.Ugy hogy én elég korán leraktam a kiságyat.
2010. máj. 30. 11:50
 5/8 anonim ***** válasza:
nekem 6 hónapos a kicsim. A múlt héten tettük lentebb mert már mászik és 4kézláb betudta kapni a kiságy rácsát felül, így inkább lerakattam a párommal.
2010. máj. 30. 13:18
 6/8 A kérdező kommentje:
Hát akkor ti nagyon szerencsések vagytok, az én kislányom még nem mászik, még forogni se nagyon akar :(
2010. máj. 30. 13:20
 7/8 anonim ***** válasza:
Szia! Mi 5 hónapos korában raktuk lejjebb, mert akkor már húzta fel magát, és féltünk, hogy kiesik a kiságyból. Utána szép lassan már fel is állt.
2010. máj. 30. 14:25
 8/8 anonim ***** válasza:

De nehogy most emiatt kezdj el aggódni, hogy miért nem forog áll megy stb. Majd fog, nincs elkésve semmivel.

Felülni majd a mászás, állás után fog, úgyhogy az nem meglepő. Majd fogja csinálni, de ha úgy érzed, hogy már kapaszkodna felfele, könnyebb neki úgy ha lejjebb vana kiságy. Úgyhogy akkor tegyétek lejjebb.

2010. máj. 30. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!