Hogy reagált a babátok, amikor lejjebb tettétek a kiságy fekvőrészét?
Sajnos a mi kiságyunkon csak két fokozat van a legfelső és a legalsó! Az a rossz, hogy pont most kezdtem el az ágyban elalvásra szoktatni és attól félek, hogy sok lesz neki egyszerre! Remélem nem...
Köszi a válaszokat!
Azért nem kell ennyire eltúlozni.
Észre sem fogja venni, ill. nem azért fog rosszabbul aludni mert 10 centivel lejjebb van....
Szia!
Nálunk nagyon szépen elaludt egyedül, aztán mikor leraktuk a kiságy fekvőrészét, szépen megtanulta felhúzni magát, és csak ácsorogni akart :) Na akkor megint újrakezdtünk mindent. Most már nincs gond, kb 1 hónapig volt jó móka :) Az alvásban nem befolyásolta, csak az elalvásnál. Remélem a te babádat nem fogja zavarni :)
Kedves 4.!
Egyrészt nem 10 centivel került lejjebb az ágy, mert a legalsó fokozatra került a legfelsőről, másrészt vannak érzékenyebb babák, mint pl. az enyém is. Örülj neki ha a Tied nem ilyen! Nem kell ez a gúnyos hangnem! Köszi!!!!!!
Minden ébredés után a baldahin madzagjának szokott beszélgetni ami a feje fölött lóg, na most ez is lekerült, mivel így már nem rögzíthető a baldahin váza. Ezt már észre is vette, mert már kereste amikor a délutáni alvásból felébredt....
Én is pont ma fogom leengedni a kiságy alját. engem is idegesít, hogy babám eddig kikukucskált felül és most nem lát majd ki! eddig így reggel még legalább 30 percet is elvolt, mert amikor gondolt egyet, kikukucskált és látott. most meg nem lát majd. meg este és éjjel is a tápszert a kiságyban kapta. akkor is majd leszakadt a derekam. most nem is tudom, hogyan fogok behajolni. viszont az a legfontosabb, ne essen ki, nem pedig az én hátam. majd megoldjuk valahogy:)
nekünk is csak egy fokozata van a kiságynak......
majd meglátjuk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!