Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor teszitek lejjebb a...

Mikor teszitek lejjebb a kiságy fekvőrészét?

Figyelt kérdés
4 hónapos a kislányom és ma úgy kelt reggel az ágyban, hogy keresztbe feküdt és a lábait kilógatta a rácson. Elég vicces volt, de ha meg felhúzná magát akkor akár ki is eshet belőle :( Most már lejjebb tegyem?
2011. febr. 12. 11:02
 1/7 anonim ***** válasza:
23%
ugye nem komolyan kérdezed?? ha azt szeretnéd, hogy holnapra kiessen, akkor még hagyhatod.
2011. febr. 12. 11:03
 2/7 anonim ***** válasza:

Az én fiamnak akkor tettük középre a matracot, mikor megtanult forogni. 2,5 hónaposan hasra fordult, 4 hónaposan oda-vissza. Úgy voltam vele, hogy inkább én hajolgassak, minthogy ő kiessen. Aztán 6 hónaposan felült, úgyhogy gyorsan le is tettük legalulra a fekvő részt, erre pár hét múlva felállt a kiságyban... :D

Tedd lejjebb nyugodtan.

2011. febr. 12. 11:09
 3/7 anonim ***** válasza:

a mi fiunk 8 hós, és most akarjuk leljebb tenni, mert már 1X felállt a kiságyban, persze úgy h ott álltam mellette, mert ha felkel egyből vesszük is ki.én azt nem értem h attól még h a lábai kint voltak hasizomból v hogy gondoltad h felhúzza magát, mert a mi fiunk ezt még csak most tudja, h hason megfogja a rács felső részét és kb 2-3 perc alatt feltornássza magát térdelésbe :) és utánna állásba megint kb 2-3 perc. vicces nézni ahogy próbálgatja mit hogy kéne h jó legyen :)

úgyhogy nálunk a mai progi lesz a pakolászás, átrendezés emiatt.

2011. febr. 12. 11:10
 4/7 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok. jaaa hogy nektek akkor teljesen fent vagy a baba ágy állása! értem! nekünk kezdetektől kezdve középen van... így nem tud se ülésből (igaz még nem nagyon ül, nem szeret),se forgásból ... kiesni csak ha feláll és előre bukik, bár lehet még úgyse , mert csak 66 cm, kis csöppem. :)
2011. febr. 12. 11:12
 5/7 A kérdező kommentje:
Igen. Teljesen fent van. És keresztbe feküdt az ágyban. Forogni még csak most kezd.
2011. febr. 12. 11:17
 6/7 anonim ***** válasza:

Mikor még csak forgott én még nem tettem le csak akkor mikor elkezdett kúszni, mászni és mászásból féloldalasan ült ez olyan 5-6 hónapos kora körül volt.

Ez a kiesés téma azért nem így megy teljesen, mert még csak forog és mivel írtad most kezdte azért még nem itt van az hogy feltudja húzni magát az még egy jó hónap szerintem, bár nem tudom a Te babát mennyire gyorsan fejlődik mozgásilag, de ha biztosabban érzed úgy akkor már most tedd le.

2011. febr. 12. 12:24
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Az én fiam is előszeretettel rakta 'fel' a lábát a rácsokra, de mindig figyeltem, és nem volt veszélyes.

Mi akkor raktuk lejjebb a matracot, amikor először négykézlábra emelkedett, mert akkor már egy lendülettel kirepülhetett volna.

2011. febr. 12. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!