6 hónapos babátok bukik még? A hozzátáplálásnál nem jelent ez komoly gondot?
Szia!
A hozzátáplálással enyhülni fog. Az enyém egy éves koráig bukott, de mikor már szilárd ételt kapott akkor kevesebbet.
az én kisfiam 9 és fél hónapos és még mindig bukik. engem megnyugtattak, hogy nem kell foglalkozni vele amíg jól fejlődik.
a hozzátáplálással valóban enyhültek a tünetek, de ha szopizik, vagy ha bizonyos pépes kajákat eszik (pl. gyümölcsös pépes bébiételek), még a mai napigis kijön belőle.
én most használok egy nutrilon nevű szert amit szopi vagy folyós kaja előtt kell adni neki, és ez besűrűsíti a pocakban a tejcsit, így nem jön vissza, vagy sokkal kevesebb.
másik lehetőség a bukás elleni tápszerek: Milupa Milumil AR, vagy Humana baby-fit. ezeket keverheted a kajájához, gyakorlatilag bármihez, és elvileg ezek is akadályozzák a bukást. ezek szentjánoskenyérmag kivonatot tartalmazó készítmények. a tápszereket fel kell íratni, de egyébként is kérdezd meg a dokit, mielőtt adnád neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!