Nekem is különleges a nevem, annyira hogy sokan nem hitték el, hogy létezik. És de, megfelelő családdal lehet kezelni az ilyen dolgokat.
(azt hogy "női név" csak oda írtam, de számomra egyértelműen nőies, tehát nem azért írtam oda.)
A csúfolódásokról pedig annyi, hogy igen is, meg kell tanítani a gyerejet, hogy álljon ki magáért. Már nem az van, hogy megdobnak kővek, dobd vissza kenyérrel, oszt jó lesz. Hanem akkor beléd rúgnak, egyre többször, aztán ennyi. Dobd vissza heggyel :D
Lényeg, hogy meg kell tanítani a kicsit hogy ne hagyja magát, mindentől függően. Mert sajnos sok az elhanyagolt, pszichésen beteg, mentálisan megzavarodott gyerek, és most nem pl. a diszlexiásokra vagy hasonlókra gondolok, ők NEM ide tartoznak, hanem a viselkedészavarosokra, akik nyugodtan járhatnak egy oviba, suliba a normális kicsikkel, aztán még tegyék tönkre a más életét is.. szóval ez
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!