Elif női név?

Figyelt kérdés
Szerintetek milyen?

2017. okt. 25. 20:42
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem ha egy gyerek szereto csaladban no fel, semmilyen nevvel nem lehet tonkretenni az eletet. Szamtalab fura nevu baratom van, semmi bajuk vele, kulonlegesnek gondoljak a nevuket, bar az igaz, hogy a szokatlan neveket tobbet csufoljak pl. az oviban. Mindeneztol fuggetlenul nekem nem tetszik ez a nev, amit irtal, remelem nem bantalak meg ezzel.
2017. nov. 11. 09:39
 22/26 anonim ***** válasza:
21es, én vitatkoznék az állításoddal. Szerető családban nőttem fel, de az kicsit se vigasztalt mikor oviban és iskolában is állandóan megaláztak a nevem miatt, nem sokat értem a szerető családdal.
2017. nov. 11. 12:08
 23/26 A kérdező kommentje:

Nekem is különleges a nevem, annyira hogy sokan nem hitték el, hogy létezik. És de, megfelelő családdal lehet kezelni az ilyen dolgokat.

(azt hogy "női név" csak oda írtam, de számomra egyértelműen nőies, tehát nem azért írtam oda.)

2017. nov. 11. 18:25
 24/26 anonim ***** válasza:
Elif női név igen. Kara Para Аşkban is van, de vagy egy Elif című sorozat is. Magyarban úgy fut, RTL v TV2, valamelyiken, hogy Elif- a szeretet útjàn. Bájos kiskànyróp szól, bár ahogy a legtöbb török sorozatban, ebben is elég kemény az élet.. szerintem érdemes megnézni.
2017. nov. 14. 12:27
 25/26 anonim ***** válasza:

A csúfolódásokról pedig annyi, hogy igen is, meg kell tanítani a gyerejet, hogy álljon ki magáért. Már nem az van, hogy megdobnak kővek, dobd vissza kenyérrel, oszt jó lesz. Hanem akkor beléd rúgnak, egyre többször, aztán ennyi. Dobd vissza heggyel :D

Lényeg, hogy meg kell tanítani a kicsit hogy ne hagyja magát, mindentől függően. Mert sajnos sok az elhanyagolt, pszichésen beteg, mentálisan megzavarodott gyerek, és most nem pl. a diszlexiásokra vagy hasonlókra gondolok, ők NEM ide tartoznak, hanem a viselkedészavarosokra, akik nyugodtan járhatnak egy oviba, suliba a normális kicsikkel, aztán még tegyék tönkre a más életét is.. szóval ez

2017. nov. 14. 12:32
 26/26 anonim ***** válasza:
36%
Igen védje meg magát. De az an,ja ne tegye már szándékoaan tönkre az életét egy idióta névvel.
2017. nov. 14. 18:11
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!