Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ez most butaság a részemről?...

Ez most butaság a részemről? Anyósomra azért nem hagyom szívesen a gyerekem, mert nem érdekli, mit kérek tőle, a napirendünket leszarja, és állandóan a kezében a gyerek.

Figyelt kérdés

képes lenne felébreszteni gyereket az alvásából, hogy a látogatóknak mutogassa.... többször rajtakaptam, a szobában, macerálja az alvó gyereket. megkértem, ne tegye. párom is. párom el is küldte többször, olyankor meg rosszul érzem magam, hogy milyen bunkók vagyunk , mert hát első unoka és imádja....

pedig jó lenne, ha a baba megszokná őt is, mert nekem is jól fog jönni egy kis nyugalom, kikapcsolódás vagy közös program a párommal.

csak nem értem, miért nem lehet megérteni, hogy ennek a pici embernek is kell a nyugalom a játék után.

még picik vagyunk, így tudok hivatkozni arra, hogy szoptatom, ezért csak úgy "adom oda", hogy sétálni a babakocsival... de akkor is ütöget a guta, mert ha én viszem sétálni kocsival, olyan jókat alszik, hogy öröm nézni, de ha a mama viszi, akkor sír, mert em hagyja és kikapkodja a kocsiból...

persze jó lesz, ha megszokom, más választásom nincs, gondolom.... nekem kell vhogy engednem, vagy kitalálnom vmi jó kis módszert, hogy a kecske is jól lakjon és a kápszta is megmaradjon... segítenétek?

2010. máj. 29. 21:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Sajnos sok nő lesz ilyen a klimax után, már én is félek előre. Kicsit nem olyan, mintha zakkant lenne? Amiket leírtál róla és már több hasonló korú nőnél láttam, tapasztaltam (exanyósok, idősebb kolléganők).
2010. máj. 29. 21:53
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Tudjatok az a legbosszant, hogy jot akarnak es megis olyan butasagokat csinalnak, ha ep szeel belegondolnak....

Szivbol nem tudsz ra haragudni, mert nem rossz szandekkal tesz, de megis art a babanak.

Es nem ertik meg, hogy amit csinalnak, mar 30 eve nem "divat".

Anyosom velemenye,hogy en zsarnokoskodni akarok a lanyom felett ezert nem ehet csokit (7 hetesen).

Meg, hogy en is ettem csokit kiskoromban (persze de nem 7 hetesen vagy 5 honaposan)

2010. máj. 29. 21:57
 13/16 A kérdező kommentje:

dehogynem, tényleg mintha zakkant lenne. de őszintén szólva

nem csodálom. 3 férfi mellett.. :-)

amúgy egyik sem egyszerű eset, sem a férje,sem a gyerekei.

sokszor tiszteletlenül beszélnek vele, és oda sem figyelnek rá, pedig szívét-lelkét kiteszi értük!! én is zakkant lennék.ezt már mondtam a férjemnek és kértem, hogy normálisan beszéljen vele.

ezért nem szeretném ezt a megoldást választani, hogy megfosztom az unokától. akkora öröm ez neki. csak lehet vmit alakítani rajta, hogy ne macerálja?! mert ettől meg én akadok ki.

2010. máj. 29. 21:59
 14/16 A kérdező kommentje:
21.57-es igazad ven. hogy haragudnál rá, mikor jól akar, mégis ölni tudnék, ha üvölteti a gyereket.
2010. máj. 29. 22:01
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen nem könnyű helyzet az biztos.

De én azt mondom, hogy nyelj egyet és próbáljatok közös nevezőre jutni. Mert nekem mindig az jár a fejemben, hogy bármikor történhet velem valami (baleset, betegség) és akkor mi lesz a gyerekemmel? A bébiszitter nem fogja magához venni és felnevelni. Pláne ha csak néha néha és pár órára kérem meg. Én a nagyobbal (3 éves) voltam már kétszer is egy-egy hétig kórházba és nagyon aggódtam mert az első alkalommal még javában szoptattam a kicsit (9 hónapos volt ekkor) hogy mi lesz vele, de simán elaludt anyukáméknál. Jó azért mikor hazajöttünk észrevettem a különbséget, mert álló nap kézből szemlélte volna a világot (apukám le se tette), de két nap és vissza állt a régirend.

2010. máj. 29. 22:05
 16/16 A kérdező kommentje:

persze később majd örülök, hogy van a mama, aki vigyáz rá... amikor már tényleg hulla fáradt leszek, ki tudja előre?!

és bizony kórházba is kerülhet az ember!

most még könnyen vagyok, mindent meg tudok csinálni egymagam, amíg a gyerek alszik. csak iparkodni kell és jól beosztani az időt. de mi lesz később? ha jön a foga és heteket éjszakázunk? vagy elkezd mászni, majd jönni-menni és egész nap a nyomában leszek? egy idő után kell egy pihis nap. és ha a mama "kéznél" van, mert nagyon közel lakik, akkor miért máshoz mennénk segítségért?

2010. máj. 29. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!