Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Pelenkakiütésre mit tanácsoltok?

Pelenkakiütésre mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés
Úgy sajnálom szegényt.Már egy hete kis hólyaggokal van tele,és nagyon piros.Pelenkázáskor folyton piszkálgatja,lehet,hogy viszketne neki?Ti elvinnétek így babaúszásra?
2010. máj. 29. 21:05
 1/9 anonim ***** válasza:
Valószínű, hogy viszket neki. AHogy leírod, biztosan gomba:( Nekünk ilyen volt, a doki canesten-t javasolt, azt amelyiknek a hatóanyaga a klotrimazol. Egy nap alatt teljesen elmúlt. Próbáljátok ki.
2010. máj. 29. 21:07
 2/9 anonim ***** válasza:
Sudocream!!!!!ÉS nem vinném semmiképp babaúszásra!Várd meg míg elmúlik nehogy szegénynek rosszabb legyen!
2010. máj. 29. 21:08
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem fertőződhet felül a babaúszáson a bőre? Inkább vidd el dokihoz, adjon rá krémet és adjon tanácsot is, hogy menjetek-e úszni.
2010. máj. 29. 21:09
 4/9 A kérdező kommentje:
Canestenre én is gondoltam,de lehet használni 10 hónaposnak?
2010. máj. 29. 21:09
 5/9 Nemo kapitány (V.A.) ***** válasza:

Neogranormon?

[link]

2010. máj. 29. 21:16
 6/9 A kérdező kommentje:
Folyamatosan neogranormont használunk,semmit nem ér....
2010. máj. 29. 21:22
 7/9 anonim ***** válasza:
borax-os popsikenőcs, a doktor írja fel
2010. máj. 29. 21:44
 8/9 anonim ***** válasza:
Az én babám 11 hónapos, és 2 (!) hónapos korától ugyanezzel szenvedünk. Ez gomba, így mi sem tudtunk egyszer sem babaúszásra menni, mert mást is megfertőzhet, és az Ő bőrének sem jó a klóros víz. Néha pár napra elmúlik, de újra és újra kijön. Az ég világon már mindent próbáltam, semmi nem jó csak a Canesten, már azzal kenem 2 hónapos kora óta a fenekét, ha 1-2 napra abbahagyom, újra előjön. Engem is nagyon zavar, hogy ezt kell használnom Neki, de egyszerűen semmi más nem jó. El fogom bőrgyógyászhoz vinni, mert a gyerekorvos semmit nem ad rá. Remélem nektek segíteni fog a Canesten és végleg megszabadultok tőle.
2010. máj. 29. 22:05
 9/9 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Az orvos mondta a Canestent, meg még próbálkoztunk minden mással is, de végül mindig ahhoz voltunk kénytelenek visszatérni, úgyhogy használhatod.
2010. máj. 29. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!