Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Panadol és Nurofen felváltva?...

Panadol és Nurofen felváltva? Miért? Másnak is kellet így?

Figyelt kérdés

KIsfiam tegnap óta lázas, és az ügyeletes doktornő azt mondta hogy amíg nem múlik el teljesen a láza 4óránként felváltva adjam neki a panadolt és a nurofent.Másnak is kellet a kettőt felváltva adni?

Azért kérdezem, mert pechemre az a doki volt az ügyeletes, aki eredetileg volt a gyerek orvosunk csak mivel nem voltam vele megelégedve (rajtam kivül sokan mások sem) máshoz mentem, és ebben a kérdésben most így bizonytalan vagyok.

2010. máj. 29. 19:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Azért kell felváltva mert egyfélét csak 6 óránként lehet adni. Rajta van a dobozon is. Így mehet 4 óránként felváltva, már ha kell.
2010. máj. 29. 19:16
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem kicsit nagyobb gyermekeim vannak, 6 évesnek a Cataflamot és az Algopyrint kellett ugyanígy felváltva szednie. Szerintem amit írsz, az jó lesz.
2010. máj. 29. 19:43
 3/4 anonim ***** válasza:

Mennyi a láza?

Amúgy nekem meg azt mondta a doki, hogy 3 napig az egyiket, és utána a másikat, de ez fájdalomcsillapítás miatt volt. A fogzás nagyon megviselte és csak éjszakára kellett, szóval nem 4 vagy 6 óránként. És azért kellett felváltva, hogy ne szokjon hozzá. (bár szerencsére 4-5 nap kellett csak)

2010. máj. 29. 22:05
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, szerencsére nem kellet váltogatnom, mert a panadol szinte azonnal levitte a lázát. Le is kopogtam gyorsan :).
2010. máj. 30. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!