Panadol és Nurofen felváltva? Miért? Másnak is kellet így?
Figyelt kérdés
KIsfiam tegnap óta lázas, és az ügyeletes doktornő azt mondta hogy amíg nem múlik el teljesen a láza 4óránként felváltva adjam neki a panadolt és a nurofent.Másnak is kellet a kettőt felváltva adni?
Azért kérdezem, mert pechemre az a doki volt az ügyeletes, aki eredetileg volt a gyerek orvosunk csak mivel nem voltam vele megelégedve (rajtam kivül sokan mások sem) máshoz mentem, és ebben a kérdésben most így bizonytalan vagyok.
2010. máj. 29. 19:11
1/4 anonim válasza:
Azért kell felváltva mert egyfélét csak 6 óránként lehet adni. Rajta van a dobozon is. Így mehet 4 óránként felváltva, már ha kell.
2/4 anonim válasza:
Nekem kicsit nagyobb gyermekeim vannak, 6 évesnek a Cataflamot és az Algopyrint kellett ugyanígy felváltva szednie. Szerintem amit írsz, az jó lesz.
3/4 anonim válasza:
Mennyi a láza?
Amúgy nekem meg azt mondta a doki, hogy 3 napig az egyiket, és utána a másikat, de ez fájdalomcsillapítás miatt volt. A fogzás nagyon megviselte és csak éjszakára kellett, szóval nem 4 vagy 6 óránként. És azért kellett felváltva, hogy ne szokjon hozzá. (bár szerencsére 4-5 nap kellett csak)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, szerencsére nem kellet váltogatnom, mert a panadol szinte azonnal levitte a lázát. Le is kopogtam gyorsan :).
2010. máj. 30. 11:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!