Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Véleményeket, tanácsokat...

Véleményeket, tanácsokat szeretnék kérni.20 hónapos a kisfiam és szeretnék kis tesót neki, hogy a jobb?

Figyelt kérdés
ha vissza megyek dolgozni majd amikor 3 éves lesz 1,2 évre és aztán szülök vagy amire 3 éves lesz a fiam attól aggódom hogy majd igy két kicsi gyerekkel nagyon nehéz lesz.
2010. máj. 29. 18:58
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
kedves utolsó nagyon szépen köszönöm a tanácsot,az van velem hogy ma azt mondom hogy igen is most amig 3 éves lesz meg fog szuletni a tesó,holnap meg azt mondom hogy nem akarom.hűű nehéz,minden nap ezen töröm a fejem hogy legyen.
2010. máj. 29. 21:28
 12/18 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenképp próbálkozzatok a kistesóval. Nekünk az első baba első hónapban összejött, a másodikra várunk már 9 hónapja. Azt mondta a doki, hogy minden ok, velem, az, hogy az első könnyen összejött, nem biztos, hogy a másodiknál is így van, és ezen ne is csodálkozzunk. Tehát ki tudja, vársz még két évet, és utána évek alatt jön össze a kistesó. Akkor már lassan 40 leszel...
2010. máj. 31. 09:29
 13/18 A kérdező kommentje:
kedves utolsó köszönöm a tanacsot,nálunk is igy volt hamar jossze jött a babóka.
2010. máj. 31. 10:19
 14/18 anonim ***** válasza:

Nehéz lesz, de ki lehet bírni. 31 vagyok, nagylányom 2 éves lesz 2 hét mulva, a kislányom 3 hónapos. És így szeretnénk a haramdikat is.

Én ha visszamennék dolgozni, nehezebben jönnék el megint, inkább egyben letudom.

2010. máj. 31. 10:37
 15/18 A kérdező kommentje:
köszönöm.
2010. máj. 31. 10:38
 16/18 anonim ***** válasza:
nálunk 20 hónap lesz köztük. hamar jött a másdoik. direkt így terveztük, nem akartam nagyobb korkülönbséget, meg nekünk szimpibb az igazán babázós éveket együtt "letudni" majdnem egyszerre és utána ott lesz két nagyobbacska gyerkőc, nem akkor merülünk el újra az éjszakai etetés, fogzás, stb. világába.
2010. máj. 31. 12:05
 17/18 anonim ***** válasza:
Hú, én is agyalok mostanság. 19 hós a fiam, szerintem túlaggódós anya vagyok, sosem aludt máshol, csak a szobájában, jó kis napirendje van, amit felrúgni nem szeretünk, itt van két mama is, de csak játszani jöhettek mindig is, nem kell, hogy elvigyék, minden dolgom megoldom, apa itt van, segít, de ugye ő dolgozik, így én vagyok vele sokat. Szóval mégis kezdek vágyni egy kistestvérre. Erősen:) titkos álmom egy fürtösfejű kislány...csak fiúgyerkőcök vannak a családban. Hátha...tesóm és kötem 7 év van, bátyám. Hát mintha idegen lenne, komolyan. Még most is:( sosem tudtunk mit kezdeni egymással. Előnye az volt, hogy legalább nem vert, nem nyúzott. Szóval hajrá!!! Sok sikert nekünk:)
2010. máj. 31. 13:20
 18/18 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam 17 hónapos és most kezdünk el próbálkozni a kistesóval. Sokáig én is gondolkoztam, hogy mi legyen, de döntöttünk. Nagy korkülönbséget nem szeretnénk, mivel azt már tudjuk milyen, igazából felnőtt korunkban lettünk igazán jóba (a tesóm és én, illetve a párom és testvére). Meg egyet is értek az előttem írókkal, én is úgy gondolom, hogy jobb "egyben" letudni az éjszakázásokat...stb. Az meg hogy 1-2 évre visszamenjek dolgozni, nem old meg semmit. Aztán kezdhetnénk mindent előről, mikor a nagyobb gyerkőccel már minden ok.
2010. máj. 31. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!