Véleményeket, tanácsokat szeretnék kérni.20 hónapos a kisfiam és szeretnék kis tesót neki, hogy a jobb?
Szerintem 33 évesen már nem nagyon kéne várni a következő babóval. Nekem 22 hós a kislányom, 6 hét múlva szülök. Így terveztük, szerintem a kis korkülönbség inkább csak jó, lehet, hogy az elején nehezebb, de aztán jól összenőnek és le is foglalják egymást.
Barátnőm két kisfia között másfél év van, ő azt mondja, ha újrakezdhetné, akkor se csinálná másképpen.
Én is 33 évesen szültem az elsőt. Mi úgy gondoltuk, hogy hamar legyen a következő, mert 35 év felett már nem akartam szülni. Meg itt nagyon macerás bölcsit kapni, 4-ig vannak, én fél 5-ig dolgozom, nagyon nehéz lett volna megoldani. Aztán pár év múlva újra ez a macera? Hát inkább bevállaltuk egyszerre a kettőt. 22 hónap a különbség a két gyerek között. Az első két hónap elég necces volt. Alig aludtam. A kaját rendeltem, nem főztem, takarítva nem volt. Most 3 hónapos a kicsi, és nem bántam meg. Jól elvagyunk, a kislányom imádja a öcsikét. Na, majd arra leszek kíváncsi, ha jobban mozgolódik, akkor hogy tudok majd két gyerekre figyelni. De az elején úgy voltam vele, ha végre tudok aludni, akkor már rosszabb nem lehet.
Most leteszem a kicsit, és elvan órákig, csak akkor sír, ha álmos vagy éhes. Mondják, hogy a második gyerek nyugodtabb, nálunk bejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!