Mitévő legyek? A másféléves éves cumifüggő kislányom 1 nap alatt szétrágja a cumiját?
Figyelt kérdés
Megmutattuk neki, hogy szétrágta és ő maga dobta ki a kukába. Viszont nem láttam rajta, hogy tudatosult volna, hogy nem lesz több cumi. Később olyan keservesen zokogott érte, hogy odaadtam a tartalék cumiját.2017. okt. 18. 22:04
2/8 A kérdező kommentje:
Akkor egész nap és éjszaka üvölteni fog utána. Nem érett még rá. Az az alvósa és ha ideges, csak a cumi nyugtatja meg. úgy értem más gyereknek ott a szundikendő, de neki nincs kedvence ami szorongathat. Leszoktatnám, de hogyan lehet a legkíméletesebben?
2017. okt. 18. 22:39
3/8 anonim válasza:
Valami apró gumicsont cumi helyett?
4/8 A kérdező kommentje:
Értem én, hogy nem tudsz hozzá szólni a témához, de most komolyan egy ennyire erőltetett poénnal mit akarsz?
2017. okt. 20. 11:55
5/8 anonim válasza:
A gyerek rágni akar s mi az, amit ilyen célokra találtak ki?
Na?
Neked még ötleted sincs, inkább köszönnöd kellene, mint a semmire büszkének lenned, de te "ilyen" vagy...gratulálok:)
6/8 anonim válasza:
A kisfiam detto ugyanezt kezdte el csinalni kb ugyanigy masfel evesen.
Neki csak MAM cumija volt, csak azt szerette. Azt tudtam tenni hogy vettem belole harapasallot, az olyan barna gumi, nem a szilikonos. A szilikonosat csak alvashoz adtam, es ahogy felebredt elvettem tole. Ha ebren volt es cumi kellett, azt a barnat adtam neki. Eloszor nem tetszett neki de vegul elfogadta. Azt is kiharapta vegul 2-3 het utan de meg igy is tovabb tartott mintha a szilikonosat ragna ki 10 perc alatt, es ez a fajta olcsobb is.
8/8 A kérdező kommentje:
Végül megoldottam a dolgot. Csak elalváshoz adok neki cumit. Már 2 nap eltelt és jobban viseli mint hittem. Egyszer-kétszer sír érte picit, de elterelem játékkal a figyelmét.
2017. okt. 20. 21:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!