Akik később tudták meg a baba nemét?
Figyelt kérdés
Miért? Nem ugy fekudt vagy meg sem neztek vagy mi oka volt h nem tudták megmondani?
19+2 vagyok de ma genetikain se tudtak megmondani mert h rosszul fekszik ahhoz.:( de nem is nagyon erolkodott ezen a doki. Pedig mar nagyon kivancsiak vagyunk
16 hetesen sem lattak, es 18+1 hetesen sem amikor bementem hasfajassal a korhazba. Bar akkor nem is azert mentem de sokaig vizsgaltak es azt mondta a doki h farfekvesu igy a nemet nem tudja megmondani.
2017. okt. 18. 13:52
11/13 anonim 

válasza:

Én 11+4-en és 17+5-ön voltam a genetikaikon. :)
12/13 mi a fene 

válasza:

Az uh. vizsgálat nem azért van, hogy a baba nemét találgassák. A fejlődési rendellenességek kiszűrésére. Én 1x se kérdeztem/pedig már lehetett volna/és a lányom se igy meglepi babák lettek, és ez olyan jó.
13/13 A kérdező kommentje:
Es attol nem.lehet megcsinalni a vizsgalatot h megnezik a nemet is? Ketto nem all ellentétben egymással. Semmi baj nem lesz ha megmondják, ha megtudják persze nézni
2017. okt. 22. 19:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!