Van akik nem tudtak a baba nevében megegyezni és végül olyan név lett ami a másiknak nem tetszett de elfogadta?

2 nevet kalott a fiunk ugyan ilyen okból, az egyiket èn adtam a màsikat a fèrjem :-)
Noel Marcell lett

Legyen pl klasszikus neve a gyereknek és akkor mindenki elégedett :) Nekem nem tetszenek se az ilyen túl modernek amiket te írtál, de az ősmagyar nevek méginkább nem.
Legyen Dávid, Dániel, Levente, Márk, Zoltán, Zalán, Áron, stb...

Nem értem a problémát, kérdező. Manapság az ősi magyar nevek is éppolyan felkapottak, mint ezek a külföldről jött borzalmak (bár a Patrik nem új keletű, a Vanessza meg a cigányoknál régóta kedvelt).
Szerintem, válasszatok olyat akkor, ami magyar is, de mégis amolyan manapság divatos.
Fiúk: Boldizsár, Zalán, Botond, Bence, Levente, Bendegúz, Zétény.
Lányok: Zselyke, Luca, Boglárka, Csenge, Réka, Kinga, Emese, Hanga, Virág, Dalma, Kincső.
Utánanézéssel még találhatsz egy rakattal, én most a TOP 100-as listát néztem magyar tekintetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!