Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Három és félhonapos babám...

Három és félhonapos babám köhög és az orát sürün kell szivni de nem lázas. Van valmi amit lehetne neki adni amitöl helyre jönn?

Figyelt kérdés
orvoshoz nem akarom vinni mert félek hogy még öszeszed valamit és jobban megbetegszik
2008. okt. 22. 07:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha nem akarod a rendelőbe levinni akkor próbáld meg kihívni az orvost azért jobb ha megnézi. Mi egyébként amikor a babám beteg volt a Nasivin orrsprayt használtuk (orvosi tanácsra) illetve én kamillával gőzöltem a szobájában amikor aludt. Ezek beváltak.
2008. okt. 22. 07:28
 2/5 anonim ***** válasza:

Mindenképp vegyél neki köptetőt, mert ha folyik az orra a fekvéstől az orrváladék a garatba csorog, onnan meg a hörgőkbe és ott lerakódik, elhúzódó makacs köhögést okoz.

Homeopátiás köptetőt nyugodtan kaphat a baba STODAL szirup, a dobozon megtalálod hogy mennyit kaphat. Az orrát rendszeresen szívd ki, tengervizes orrspray nagyon jó, gőzölhetsz vele kamilla felett egy csepp borsmenta olajjal, hátára-mellkasára tehetsz BABY LUFF balzsamot ( gyógyszertárak, Rossmann, DM ahol lehet kapni ) ez mentolos, megkönnyíti a légzést, csökkenti a köhögést. Ha kiviszed levegőzni mindenképp adj rá sapit.

Javulást kívánok!

2008. okt. 22. 07:39
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én mindenképp megmutatnám orvosnak. Kicsi ő még. Az én lányom is 3.5 hónapos.Ugyanigy voltunk mint ti,csak én ügyeletre nem akartam elvinni(2 nap volt).Hiába szívtam az orrát,mikor hétfőn elmentünk a dokihoz már hörghurutja volt.Ennek már 1.5 hete és még mindig nem gyógyul.

Inkább mutasd meg orvosnak.

3 gyerekes anyuka

2008. okt. 22. 08:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az előttem írókhoz. Én is mentát párologtattam neki eddig, de most azt mondták a patikában, hogy 3 éves kor alatt a borsmenta tilos, mert tágítja a hörgőket. Helyette nekem az eukaliptuszt javasolták. A Baby loof nekünk is nagyon bevált, illetve a nasivin 0,01 adagolós kiszerelés, plussz nekünk most javasolta a doki a Cebion cseppet (c vitamin) napi 2-szer 5 csepp, de mi most 6 hónaposak vagyunk, ezt esetleg kérdezd meg a patikában.
2008. okt. 22. 08:02
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Az én lányom 3.5 hónaposan lett tiszta nátha, orrszívás, csöpizés 4 napig, javulás semmi, orvos látta már köhögni is kezdett, két nap múlva vissza controllra, akkor már antibiotikum lett a vége. 2 hete volt, most kezd rendbe jönni. Nem árt elvinni, nehogy szövödménye legyen, hiszen nagyon kicsi még.
2008. okt. 22. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!