Van valamilyen homeos bogyó, amitől jobban aludna éjszaka a babám?
Figyelt kérdés
6 hónapos a babám, eddig is keltünk éjszaka kb 2x, de az ututóbbi 2 hétben, már másfél-2 óránként kel és zöldhajnalban már fel is ébred és nem hajlandó visszaaludni. Éjszaka csak szoptatással tudom visszaaltani. Nekem már remeg a kezem olyan kimerült vagyok. Ráadásul napközben is csak fél órát alszik d.e és d.u.-n. Szóval most nagyon kivagyok a fáradtságtól.2011. szept. 2. 10:25
1/6 anonim válasza:
Nálunk is ez volt. Folyton ébredt, nem akart visszaaludni, hajnali 5-kor felkelt. Vettem borostyán láncot neki, azóta sokkal nyugodtabban alszik. Néha még most is megébred, de max. 1-2 alkalommal, és reggel is alszik általában fél 7-7-ig.
Pedig nem hittem a láncban, ökörségnek tartottam. Már nem. :)
Szintén 6 hónapos baba anyukája
2/6 anonim válasza:
Ha a fogzás okozza, segíthet a Chamomilla, vagy a Belladonna, esetleg a Viburcol kúp.
3/6 A kérdező kommentje:
Nem a foga miatt kel. Mert nem sír, csak nyafizik, hogy vegyem ki. Mellreteszem és már semmi baja.
2011. szept. 2. 10:30
4/6 anonim válasza:
Bocs az offért de mintha én írtam volna. Ugyanilyen a babám, szintén 6 hós. Sedatif PC- t próbáltuk, alvászavarra illetve Chamomilla Vulgaris 15CH a fogacskák miatt de ugyanúgy óránként felébred. Már tanácstalan vagyok, mit próbáljunk mert ezek se váltak be :((( Hulla fáradt vagyok én is. Nem éhes, pelus oké, nem fázik, nincs melege stb. ezekre mind figyelek. Totál tanácstalan vagyok. Engem is érdekelne, kinek mi vált be?!?
5/6 anonim válasza:
Nekem 9 hónapja ezt csinálják.1-1,5 óránként kelnek felváltva,fogak kint vannak azok miatt nem ébrendnek,mozgási fejlődésen már túl vagyunk hisz 1 hónapja a mennésen kívül mindent csinálnak,de kelnek és nyafiznak..viszont ahogy írta az egyik hozzászóló én sem hiszek a borostyánláncba de ha meg még is az a megoldás akkor biztos nem sajnálnám rá a pénzt ..de ha az sem segít akkor meg kidobtam nem kevés összeget...szóval még keresem az arany középutat:)))Kitartást nektek is!!:)
6/6 anonim válasza:
Sziasztok,hát nem nagyon akarlak elkeseríteni de nem lesz semmivel sem jobb az alvás,majd kinövik ezt az idöszakot.Nekem 18hós a fiam,végigpróbáltunk mindent kúpot,bogyót,láncot,sedativ pct,nem használt semmisem.kész vagyok már én is,borzalmas mindíg kelni.Bár az elmúlt hónapban már volt hogy 4éjszakát átaludt:)majd csak kinövi.Azzal szoktam magam nyugtatni,hogy milyen jó nekem hogy van kihez felkelni,mert valakinek nem adatik meg hogy gyermeke legyen.Tartsatok ki.Jah,próbáld még meg a coffea tosta ch15 a homeoból,hátha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!