Mire számítsak, ha abbahagyom a fejést? Mennyi idő alatt áll lejjebb a termelődés?
Figyelt kérdés
Most leszünk félévesek, és lassan megkezdjük a hozzátáplálást. Most reggel etetés előtt (180ml) és este (100-140ml) fejek, de ha már eszünk mást is, akkor ezt be akarom fejezni, mert nagyon kimerítő, eddig azért fejtem, hogy tuti elég tejem legyen.2008. okt. 22. 07:00
1/3 anonim válasza:
A tejtermelés folyamatosan áll lejjebb. Talán 1 hét múlva érzed először, de mindenkinél máshogy jelentkezhet. Ha nem durran be a melled, lehet, hogy észre sem veszed.Összehasonlításképpen: két hónapja hagytam abba a szoptatást végleg, addig reggel meg este szopiztunk. Egyik napról a másikra nem kért többet szopit. Nem fejtem, de nem is gyulladt be a mellem. Másnál, lehet, hogy begyullad. Szóval két hünap alatt állt vissza az eredeti állapotába és méretére a mellem.
Remélem, segítettem valamit.
2/3 anonim válasza:
Szia!
Régi jó bevált szokás: hidegvizes borogatás a melleidre és gyorsabban elapad és nincs veszély hogy begyulladnak.
3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm. A szoptatást nem akarom abbahagyni, csak a többletet nem akarom már fejegetni.
2008. okt. 22. 11:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!