Ha abbahagyom a Viburcol kúp adását fog aludni éjszaka?
Figyelt kérdés
3 hétig kapta a kisfiam folyamatosan minden este a foga miatt. Ha most abbahagyom és nem adom fog tudni nyugodtan aludni?2010. febr. 11. 21:29
1/8 anonim válasza:
Nem tudni,hisz nem egyforma hatást vált ki.Nálunk pl abszolút hatástalan volt :(
2/8 anonim válasza:
Én sose adtam folyamatosan ilyen hozzú ideig. 15 hónapos kislányomnak 9 foga van, mindegyikkel rendkívül és sokáig megszenvedett. Viszont csak végszükség estén adok neki mindig kúpot, szirupot. Éjszaka, ha felébred és látom hogy szenved, akkor adok neki csak. Azt figyeltem meg, ha huzamosabb ideig alkalmazom a Viburcol kúpot, akkor nincs megfelelő hatása. Ellenben a Chamomilla vulgaris 15ch nappalra rendkívül jól bevált.
Szóval az én tanácsom: ne adj neki most és meglátod majd, hogyan alszik. Végszükség esetén éjszaka még beadhatsz neki egyet, annál tovább tart a hatása.
Egy kérdés: a 3 hét alatt nem bújt még ki a fogacska? Nem tört át? Ha nem, akkor a java még most jön:-(
3/8 A kérdező kommentje:
De 4 fog jött ki fent, a három hét alatt. Nagy szenvedés volt, de legalább aludt valamit éjszaka. Nappalra elég volt a Dentinox. Most úgy látom lesz egy kis szünet, azaz nincs beduzzadva az ínye, így mindenképpen abba akarom hagyni a kúpot.
2010. febr. 11. 21:42
4/8 A kérdező kommentje:
Szóval: 3 hétig kapta a kúpot, amíg kijöttek a fogak. Most elvileg nincs semmi baj nincs beduzzadva az ínye, tehát kúp nélkül is kellene tudni aludnia. 20.00 óra óta 3x ébredt már (kúp nélkül). Nem fog tudni aludni a Viburcol nélkül??? Vagy hogyan kell elhagyni a kúpot? Vannak tapasztalataitok???
2010. febr. 11. 22:13
5/8 anonim válasza:
Próbálj neki éjjelre adni Chamomillát. Első éjjelre két óránként 3x5 golyót alvás előtti órákban. Második nap már csak 2x5-öt, harmadik nap már csak 1x5 golyócskát és így szerintem szépen fog tudni aludni tőle. Amúgy pedig attól h mot nyugi van, még a fogcsírái a mélyben okozhatnak fájdalmat neki és ez sajnos mindíg éjszaka nyugalmi időszakban történik. 21 hós kislány anyukája.
6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm , kipróbálom!
2010. febr. 13. 21:13
7/8 anonim válasza:
Szia! az én dokim homeopata orvos, úgyhogy meg fogom kérdezni tőle jövő héten és majd megírom mit mondott, mert engem is érdekel, az én kicsim is szedi már három hete,amikor elfogyott az első doboz kimaradt egy nap, nem is aludt éjjel, úgyhogy másnap gyorsan beszereztem egyet.:-)
8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen! várom a válaszod!
2010. febr. 14. 16:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!