Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Beteg 6 hetes babának milyen...

Beteg 6 hetes babának milyen teát adhatunk? Ízesiteni cukorral vagy édedítőszerrel?

Figyelt kérdés
6 hetes és csunyán megfázott meg berekedt. Orvos sinupretet calcimuskot cebion cseppet irt. Ha nem javul hétfőn kell vissza menni. A calcumuskból 3x1/3 ampulla kell teában meg 5 csepp a sinupretből. De milyen teában azt elfelejtettem megkérdezni kamillát lehet neki főzni? Édesíteni mivel?
2017. okt. 14. 20:37
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
58%
Mondjuk a legkézenfekvőbb nem jutott eszembe, na de most:fejj ki egy kis tejet, és abba keverd bele, aztán mehet kanállal, vagy akár fecskendővel.
2017. okt. 15. 20:58
 32/41 anonim ***** válasza:
53%
egyébként a clostridium botulinum borzasztó ritka...pláne mézben, inkább nyers húsban, de ott is nagyon-nagyon ritkán fordulhat elő. Másszóval, ha a 2 éves gyerek netalán méztől kapna clostridium fertőzést, abba is belehalna, hacsak nem ismerik fel időben, de ez bárkire és bármilyen életkorra igaz lehet. Szóval azért még nem kell a mézet mumusnak beállítani, nyilván az 1 éves kor is inkább azért van, mert a mézben található pollenek abban a korban már nem okozhatnak gondot. Majd később...de az más tészta, és nem is minden gyerek lesz pollenallergiás szerencsére
2017. okt. 15. 21:32
 33/41 anonim ***** válasza:
61%
31, tejbe veszélyes, mert sajnos nem ritka, hogy utána a tejet nem fogadja el :(
2017. okt. 15. 21:46
 34/41 anonim ***** válasza:
88%

botulinum mézben??? Ne ezért offoltam.. én ugyan csak 3 éve szálltam be komolyabban apám méhészetébe de nem hallottam soha.

Es ami "poen" h ő sem.

Azt mondta réges régen rossz ha az van benne!! A méz a világ egyik legegészségesebb dolga, amiről ti beszéltek az leggyakrabban házi készítésű "disznóságokban" van ( sonka, kolbasz, hurka,szalonna stb)

Na de legalabb ezt is tudom.

Meg azt is h világ életemben mézzel kaptuk a teát bátyáim es énis.:)

De lehet h szellem vagyok😁😁

2017. okt. 16. 07:09
 35/41 anonim ***** válasza:
58%

32# latom lelettél pontozva pedig apámmal való beszélgetés után egyetértek. 20 év méhekkel való foglalkozás után csak nem mond hülyeséget.

Felnőttekre nézve is mérgező lehet ahogy te is irtad. Szval kb mintha satantol valo lenne a mez..

Pedig egeszseges, nem romlandó es nincs benne tartositoszer sem cukor ( na ez termelőtől függ)sem muanyag sem semmi káros.:D

Ezert volt furcsa nekem h amit a vilagon mindenki egeszsegesnek tart es kb kincsnek az itt miert méreg?:D ezert gázosak ezek az oldalak, mert tudatlanok okoskodnak és ezzel kb elérik azt h az ember egy természetes edesseget sem merjen megenni

2017. okt. 16. 07:12
 36/41 anonim ***** válasza:
89%

Ha a kaptarrak egyutt adtak nyelvismeretef, ime egy reszlet a Health Organisation oldalrol, ( nem a blikk. hu rol )

The specific cause is not identified in many cases of infant botulism, so it may not always be possible to prevent it. However, you should avoid giving honey to babies less than 12 months old because it has been known to contain Clostridium botulinum spores.

( ha nem megy a nyelv,a google leforditja )

2017. okt. 16. 09:40
 37/41 anonim ***** válasza:
100%

36#mar ne is haragudj edesapam 21 eve meheszkedik pontosan!

Nekunk iden nyaron lett 72es konténerünk+ hátsó kertben van 23 hungarocell kaptáras méhcsalád. Nem tartozunk azon emberek kote akik légből kapva vesznek méhcsaládokat tudatlanul. Én mielott megvettem az elso 10 csaladot 4evig apam mellett meheszkedtem , elotte meg tanultam.. szval mielőtt ítélkezel kérdezz bátran azért nem harapok. De ha engem itt igy leszólsz a nagy arcoddal , akkor bizony én is beszólok...

Nem olyan vagyok aki felvallrol veszi, hanem aki szinte csak ezzel foglalkozik a gyerekein kívül.

Nem kontár vagyok es nem csaló és nem hasonló.. hanem őstermelő/ méhész. Nem pár db kaptárral az udvarban!

2017. okt. 16. 11:54
 38/41 anonim ***** válasza:
100%
36# azt azert kihagytam h megkerdezzel hol irtam h szakmunkás lennék? Imádom az ilysn öntelt barmokat mint te. Biztos sokat képzelsz magadról. De elobb gondolkozz már egy kicsit. De mondom.. biztos h már halott vagyok es a gyerekeim is..csak épp nem tudok róla. Hogy lehet vki ilyen öntelt????
2017. okt. 16. 11:56
 39/41 anonim ***** válasza:
88%

37# ahhoz h mehesz legyel nem a konyveket kell bujni, meg nyelvet tudni/ tanulni.

Erdekes apam annyi nyelvet sem tud mint én mégis van 210 család méhe . Diploma es konyvek nelkul keni-vágja a saját apjanak gyakorolt.😉😉 a konyvek es az irodai tudas nem minden

2017. okt. 16. 11:58
 40/41 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, de ez nem hagy nyugodni. Az anyatejjel való beadás miért olyan eszméletlenül elvetemült gondolat, hogy kapásból 0%-os? 6 hetes a baba, nyilván még úgysem kap mást, akkor meg?
2017. okt. 17. 08:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!