Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Beteg 6 hetes babának milyen...

Beteg 6 hetes babának milyen teát adhatunk? Ízesiteni cukorral vagy édedítőszerrel?

Figyelt kérdés
6 hetes és csunyán megfázott meg berekedt. Orvos sinupretet calcimuskot cebion cseppet irt. Ha nem javul hétfőn kell vissza menni. A calcumuskból 3x1/3 ampulla kell teában meg 5 csepp a sinupretből. De milyen teában azt elfelejtettem megkérdezni kamillát lehet neki főzni? Édesíteni mivel?
2017. okt. 14. 20:37
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kérdés hogy milyen gyógyszert adjak neki. Hanem hogy a teát kell e édesíteni ha igen akkor cukorral vagy édedítőszerrel.
2017. okt. 14. 21:22
 12/41 anonim ***** válasza:
76%

3as észnél vagy?

Te gyereked él még? Hársfatea fél éves kor, méz egy, másfél éves kor alatt nem adható.

2017. okt. 14. 21:23
 13/41 anonim ***** válasza:
75%
Kérdező azért valld be nyugodtan ,hogy most sokkal okosabb lettél. Még arra is kaptál tippet ,hogy mit NE adj a kicsinek . Sőt még a gyógyszer sem kell ,majd itt adnak utasítást . Aki ajánlotta a baba teàt arra hallgas .
2017. okt. 14. 21:30
 14/41 anonim ***** válasza:
100%
Édesítőt és mézet semmi képpen. Először próbáld meg natur, ha nem issza egy kevés cukor.
2017. okt. 14. 21:38
 15/41 anonim ***** válasza:
15%
Édesrtő szert ne. De miért ne kaphatna teát? Van babtea, abba nem kell édesítőszer. Igaz, hogy újabban tiltják a mézet, de semmi baja nem lesz tőle, ha a teába teszel egy keveset.
2017. okt. 14. 21:40
 16/41 anonim ***** válasza:
63%
Édesköményt is szoktak adni, főleg hasfájós babáknak. De van akinek pont görcsöket okoz, úgyhogy óvatosan vele. Kamillát is kaphat. Én se cukroznám hirtelen, az enyémek megitták natúran is az édesköményt, csak úgy távoztak a gázok tőle.. (igaz a hasfájás nem szűnt meg, dehát neked nem is erre kell a tea.)
2017. okt. 14. 21:47
 17/41 anonim ***** válasza:
82%
Van babatea, amire németül az van írva, hogy 1 hónapos kortól, magyarul meg az, hogy 3 hós kortól (dm-ben láttam). De a gyógyszertàrban biztos segítenek ebben is. Cukrot ne tegyél bele, csak natur a tea. Édesítőt főleg ne. Mézet tilos, olvass utána, botulizmus.
2017. okt. 14. 22:02
 18/41 anonim ***** válasza:
83%
Csak és kizárólag babatea, üresen, vagy ha nagyon fintorog, icipici cukorral. Sem a mesterséges édesítő, sem a méz nem opció, ha egészséges babát szeretnél.
2017. okt. 14. 22:09
 19/41 anonim ***** válasza:
84%
Én nem variáltam teával. Kiskanálba beletettem a cseppeket és betettem a szájába majd megszoptattam. Kicsit fintorgott, de leszopogatta a kanálról. Nekem is 6 hetesen lett először náthás.
2017. okt. 14. 23:08
 20/41 anonim ***** válasza:
74%
mi szőlőcukorral ízesítettünk. nekünk bevált.
2017. okt. 14. 23:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!