Beteg 6 hetes babának milyen teát adhatunk? Ízesiteni cukorral vagy édedítőszerrel?
Gyógyszert semmi esetre se, a Powerstips tapaszt azonban érdemes megpróbálni, mert természetes, és nem kell semmit se beadni neki, nem gyógyszer, mégis segít a babádnak meggyógyulni, ráadásul megelőzésrebis sikeresen alkalmazható gyógyszer mellett, de helyett is akár! Egyik kollégám 3 éves kisfia minden nyavaját hazahozott az oviból, kapott egy fél tapaszt. Ha a féléves kislánya is elkezdett szipogni, kapott egy harmad tapaszt a mellkasára, így egyikőjük se lett beteg, mert azonnal megszakították a megbetegedés folyamatát a Powerstrips tapasszal,amit nemcsak erre tudsz használni, mert nem gyógyszerként hat. És akkor nem kell a szintetikus, rosszízű sz.rokat megetetned a babáddal, ha beteg lesz.:)
Nem tudom, mi a véleményed, inkább vegyianyagot adsz a gyerekednek, hadd szenvedjen tőle és a lehetséges mellékhatásaitól az immunrendszere, vagy inkább a természetes de működő alternatíákra váltanál, ha megtehetnéd, kérdező? Inkább a gyógyszer és elzárkózol minden újdonságtól, vagy megismered ezeket, kipróbálod és beépíted az életetekbe, hogy jobbá tudd azt tenni? Mert ezt a kérdést nekem is feltette az, aki nekem mutatta meg ezt az eszközt és nekem nem kellett nagyon belátnom, hogy igaza van, amikor minden második reklám gyógyszerreklám a Minimax-on, de vehetnénk alapul akármelyik tévécsatornát is... én pl. ezért nem járok patikába se nagyon, de a családom sem igényli...:)
Belehal a mézbe. A ti agyatok is abba halt bele???
Kérdező, ezerszer fontosabb, hogy megkapja a gyógyszert, mint az, hogy árt-e neki öt gramm cukor. Nyugi. Vehetsz babáknak való instant teát, de semmi baja nem lesz néhány kanál cukrozott teától sem.
Na lehet pirospacsizni.
Nekem teljesen hihetetlen, hogy a 21. szazadban valaki nem hallott a botulizmusrol. 1-1,5 ev alatt halalos lehet a babakra. Ez egy idegmereg, a mezben talalhato Clostridium Botouli nevu bakterium okozza.
Ha mas nem, a vedono ilyet nem mond ?
Miért adnál neki édesítőt? Emberek, tényleg akkora cukorfóbia van már, hogy van, akinek előbb eszébe jut egy mesterséges édesítőszert adni a 6 hetes babájának, mint a sima, egyszerű répacukrot? Értem én, hogy jobb kerülni, amíg lehet, meg hogy később sem kell túlzásba vinni a fogyasztását, de ha egy pici baba csak teával tudja bevenni a gyógyszerét, amire SZÜKSÉGE VAN, és mivel rossz az íze, nem biztos, hogy édesítés nélkül megissza, akkor ezerszer inkább egy kis cukor, mint a mesterséges édesítőszerek!
A kamillával viszont vigyáznék, hasfogó, és hashajtó hatása is lehet, nem hiába hívja a népnyelv orvosi székfűnek. Babateát próbáld meg, vagy rooibos teát, azt ihatják már a picik is.
#24-es, amit ajánlottam Powerstrips nemcsak "szipogásra" jó, hanem rengeteg egészségügyi problémára és nemcsak gyerekeknél. Kérlek, kommentelés, kötözködés előtt sokkal figyelmesebben olvasd el, amit a másik ír, mielőtt kiragadsz belőle egy apróságot, amit aztán a kommentem devalválására próbálsz felhasználni!
Amit pont kiragadtál, abban a részben pont azt ecseteltem, hogy megelőzésre is(!) hatásosan alkalmazható, amit te ugye nem tudhatsz, hisz nem ismersz? Na, én viszont ismerem és tudom, hogy működő módszer, ráadásul természetes, és alkalmazása értelmetlenítheti sikeres megoldás által a kérdező kérdésében részletezett dilemmát, mert akkor a babát nemnkell mindenféle értelmetlen tortúrának kitenni, mikor már van rá sokkal jobb és egészségesebb megoldás is.
Lepontozhatsz te is, mint a többiek, a tapasz működése és sikeres alkalmazása nem függ attól, hogy ki szimpatizál a kommentemmel és ki nem, az nem is engem, valamint az általam javasolt megoldási módot minősíti, hanem azokat, akik látatlanban, tapasztalatlanul értékel másokat, nemegyszer sztereotípiák, előítéletek által. Te örülnél, ha én minősítenélek ismeretlenül valamiről? Ugye nem? Na, éppen ezért te se tedd meg, és kérlek, vagy értelmes módon szólj, hozzá, vagy ha fikázni szeretnél valamit, amit nem ismersz, akkor inkább ne szólj hozzá a topikhoz/kommentemhez, és ne értékeld negatívan azt, aki más módon próbál segíteni, mint te!Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!