Ma kezdtük a hozzátáplálást almalével, de nem ízlett egyáltalán a babámnak. Hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Várjak esetleg pár napot, vagy holnap újra próbáljam meg? Hányszor próbáljak egy gyümölcsöt ha nem ízlik neki?2008. okt. 21. 22:11
1/3 anonim válasza:
Először minden baba utálja az új ízt. Bármit adnál neki, fintorogna, jobb esetben nem köpködné rád:) Holnapra már javulni fog az almalé íze, hidd el. Holnapután meg nem győzöd majd elég gyorsan adni neki:)
Aztán a baracklétől megint fintorog majd, de az már másnapra megjavul. És így tovább.
A kisfiamnál legalábbis így volt.
De semmiképp ne erőltesd! Csak kis lépésekben haladj!
2/3 anonim válasza:
Próbáld meg még esetleg holnap, holnapután, kevest, ha nem kéri, ne eroltesd! Szintén almával kezdtem a kisfiamnál, nagyon nem ízlett neki. 2-3x próbáltam, aztán váltottam másra, maj 2 hét múlva ismét, másfajta almával. Elég sok fajtát kipróbáltam így most megtaláltuk azt, ami elég édes és ízlik neki, és nagyon szereti!!!Eroltetni nem szabad, nekunk majd 3 hónapunkba kerult.
3/3 anonim válasza:
elozo vagyok: amikor 2-3 nap után sem kérte, akkor jott más gyumi, és mindig vissza-visszatértem hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!