Aki a hozzátáplálást kezdi, az hogyan? Bolti almalével? Utánna nyersen reszelve az almát? Vagy hogyan?
Figyelt kérdés
2010. márc. 3. 19:02
1/7 anonim válasza:
Nem bolti. Az almát lereszeled, átnyomkodod szűrőn és azt a levet add Neki. Majd a lereszelt almát, ha már a levét issza és minden ok.
2/7 anonim válasza:
almát üveg reszelőn lereszeled az így levet ereszt és a pépet is kostoltathatotd.
3/7 anonim válasza:
Az én babikám a boltit kapta és nagyon ízlett neki. Utánna bolti pépet is kapott és azt is szerette.
4/7 anonim válasza:
okos szomszédom a rendes reszelőn lereszelt almát tömködte a 4 hónaposa szájába, csodálkozott miért fuldokol a gyerek. Az üvegreszelő pépesít, az kell a miniknek még jódarabig.
6/7 anonim válasza:
Gondolom a Hipp-es vagy kecskeméti almalére gondolt. Nekem a gasztrós doki a boltit javasolta, mert tisztább, mint a házi készítésű.
7/7 anonim válasza:
Szia!
Még én is kezdő vagyok a hozzátáplálásban, múlt hét hétfőn kezdtük.Én két napig nestle almalevet adtam neki, nagyon ízlett, csak úgy nyelte.Aztán két napig üvegreszelőn lereszelt almát.Ebből másnap már megette egy kisebb alma felét.Aztán két napig szentkirályi őszilevet, két napig kecskeméti őszipépet.Egy napig szintén szentkirályi sütőtöklevet, de az nem jött be annyira.Tegnap megevett fél üveg alma-sütőtököt, ma megeszi a másik felét.Aztán a répát gondoltam két napig, majd a geszetenyét, utána a krumplit, céklát.És ezzel ki is merítettem a fél éves korban adható dolgokat.Aztán ha mindent megkóstolt, mehetnek a variációk.Remélem jól csinálom.
/Z/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!