Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Elkezdtük a hozzátáplálást...

Elkezdtük a hozzátáplálást almalével. Mennyi idő után derül ki, hogy esetleg nem szereti a kislányom az alma ízét? Nagyon finyorog és több, mint egy hete kóstoljuk.

Figyelt kérdés
2009. máj. 30. 20:12
 1/2 anonim ***** válasza:
nekünk is így volt meg is lehet sütni is az almát. mást még nem kostol? probáld krumplival az talán ízetlenebb.ha nagyon nem eszik mennyisséget egy hét mulva akkor lehet szünetett tartani nekünk az vált be. 3. héten krumplival kezdtem ujra és szépen evett kicsit finytorgot csak.
2009. máj. 30. 20:45
 2/2 anonim ***** válasza:
egyből kiderül, ha nem ízlik neki összeszorítja a száját. Nekem is fintorgott egy picit , szerintem szokatlan nekik még ez az egész, újdonság. Az én babám napokig cuppogott még álmában is. Annyira ízlett neki az alma. Meg szerintem egy kicsit savanykás is az íze.
2009. máj. 30. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!