Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4 hónapos babám nézhet televíz...

4 hónapos babám nézhet televíziót?

Figyelt kérdés
Nem ara gondolok,h órákig nézi,mert leteszem és ott hagyom a tv előtt,csak néha be van kapcsolva és Ő rögtön oda tapad,szinte le sem veszi a szemét róla.Nem rongálja a szemét,vagy az idegrendszerére nem káros?(LCD tv)
2008. okt. 21. 21:57
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát az én fiam is nézi... Ő is négy hónapos. Szerintem azt még nem érti, hogy mi van benne, elég távolról látja. Engem is zavar, bár nem gondolom, hogy káros lenne.
2008. okt. 21. 22:01
 2/9 anonim ***** válasza:

én úgy tudom káros, mert még egy éves korig áll be a babák szeme. pl néha kancsalítanak. és a tv sugárzása még nagyon ronthatja a szemüket. én nem hagyom nézni, inkább úgy teszem, hogy a játékaival foglalkozzon, vagy kikapcsolom.

jó babázást

2008. okt. 21. 23:23
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Ne nézze a tv-t egy ilyen pici baba.2 éves korukig az agyuk még nem tudja követni azt a gyors információáramlást,epilepsziás reakciója is lehet szélsőséges esetben.Másfél körül már kezdheti a lassan mozgó történeteket.Pl:bebe tv,ha ismeritek.Ha összehasonlítjátok a többi mesével akár,rájöttök mi a különbség.
2008. okt. 21. 23:28
 4/9 anonim ***** válasza:
Ilyen pici korban még azért sem tanácsos a tv nézés, mert előfordulhat hogy emiatt a túl sok "információ" miatt nyugtalanabbul alszik éjjel. Nem mondom hogy az én babám néha-néha nem néz oda, de én nem nagyon engedem.
2008. okt. 22. 07:32
 5/9 anonim ***** válasza:

Az én 4 hetes kisbabám a viva tvre alszik el.......

Akkor most rosszat csinálok????????

2008. okt. 22. 10:19
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha csak hallgatja akkor,nem,de erre is van alkalmasabb zene.Viszont,ha nézi is akkor szerintem ártasz vele.
2008. okt. 22. 13:29
 7/9 anonim ***** válasza:
MÁr bocs h. ilyet irok de ez hülyeség h. bármi baja lesz tőle!LCD tv nem rongálja a szemét csak a képcsöves!Az én kisfiam 5 hónapos!Ő elégsokszor nézi a tv-t!De csak mesét!És a hal a tortánt!:PSokkal jobban figyel a dolgokra ,minden érdekli.Szerintem baja nem lesz tőle!De azért ne ültesd a tv elé akármilyen műsor le mert a tvbe sajnos sko az reőszak!ÉS nem kéne azt látnia!:)
2008. okt. 22. 15:39
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem is értem,hogy nem látjátok a lényeget!

Nem a képernyő minőségével van a gond.A tv kétdimenzióban mutatja a kéoet amit a baba még nem ért,ő 3 dimenzióban él.Ez össze zavarja őket(epilepsziás roham)

És azt is elég nehéz elképzelnem hogy egy 5hós babát érdekli a hal a tortán.Nem gondoljátok komolyan ugye?Csak annyira mint bármelyik másik műsor.

Az is téves hogy árt nekik,ha az erőszakot látják a tévében.Majd 3-4-5évesen ha már érti, mi az ha bántanak és sírnak, jajgatnak akkor árthat.Persze nem kell vele direkt nézetni az akciófilmet,nem ezt mondtam.Itt a dimenziókról és az ő idegrendszeréről van szó!

2008. okt. 22. 23:36
 9/9 anonim ***** válasza:
Azt kifelejtettem indoklásként az előbbihez,hogy olyan gyorsan mozognak a képek,hogy nem fogja fel,hogy erőszak.
2008. okt. 22. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!