Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen termékeket használtok...

Milyen termékeket használtok a babátok fürdetéséhez, hajmosásához, bőrápolásához?

Figyelt kérdés
Konkrét dolgokra lennék kíváncsi, hogy ilyen márkájú és fajtájú tusfürdő, olyan sampon, esetleg testápoló vagy nem is tudom milyen dolgok vannak kisbabákra, tapasztalatlan kismama vagyok, előre is nagyon köszönöm a segítséget!!!
2010. máj. 28. 23:52
 1/10 anonim ***** válasza:
Felváltva használom az orvos által felírt fürdetőkenőcsöt és Johnson's aromaterápiás habfürdőjét. Sampont is Johnson's-t és a még megmaradt koszmó elleni sampont (babé)használunk. Testápolónak az orvos írt hidratáló kenőcsöt szoktam, nekünk az vált be.
2010. máj. 28. 23:56
 2/10 anonim ***** válasza:

Olajozáshoz mandula olajat.

Tusfürdő Babé érzékeny bőrre

Sampon Babé koszmó elleni sampon.

Testápolóra nincs szüksége a lánykámnak,nagyon szép a bőre.Esetleg az arca szokott néha szárazabb lenni,arra pedig ezt a krémet szoktam kenni,DM-ben lehet kapni.

[link]

2010. máj. 29. 00:02
 3/10 anonim ***** válasza:

A szülészeten náluk Johnsons-t használtak. A felicitas csomagban volt egy halványsárga Johnsons fürdető, azt kipróbáltuk, nagyon tetszett, így olyat veszünk. 1 flakon (ami pumpás, nagyon praktikus egyedül fürdetéskor) 3 hónapig elég volt. Fürdés előtt Johnsons olajjal kenem le az egész testét, fürdés után pedig Johnsons olajos géllel masszírozom. A babám bőre nagyon szép. Ja, melegben a redők közé hintőport teszek. Sampont külön még nem vettünk, elég a fürdető. Koszmója nincs. 5 hónapos.

DE tökéletes a gyógyszertári, amit a gyerekorvos ír, az biztos, hogy nem okoz allergiát, stb. Eleinte ajánlatos azt használni: gyógyszertári olaj, fürdető kenőcs (vízzel össze lehet turmixolni, hogy jó legyen az állaga) és kamillás hintőpor.

Ha érzékeny bőrű lesz, nagyon jó a BABÉ.

2010. máj. 29. 06:00
 4/10 anonim ***** válasza:
Nekünk mindenben a Gabi vált be (sampon, fürdető, hintőpor, testápoló, babaolaj). A védőnő szerint a Johnson's sampontól (kb. 1 hétig használtam) lett a kislányom homloka koszmós. 6 hós a csemete, de még mindig a gyógyszertári fürdetővel mosdatom. A fürdővízbe rakunk Gabi fürdetőt - az illata miatt - de egyébként a kis testét gyógyszertári fürdetővel mosom át. Gyönyörű a bőre. Popsikrémként a doki által felírtat használjuk, de annál is ki kell tapasztalni melyik válik be. Nem mind egyforma!!!
2010. máj. 29. 07:34
 5/10 anonim ***** válasza:

Popsikrém: OTKI gyógyszertári

Fürdéshez: 1-5 hónapig kizárlóga fürdetőkenőcs a vízben feloldva, Utána DM márkájú fürdőgél + pici fürdetőkenőcs

Testápoló: Neogranormon (eddig még nem kellett csak 1-2-szer)

Hajsampon: ???? még alig van hajuk. Tökéletes, ha mosdókesztyűvel mikor fürdik, a fürdővízzel letörlöd neki.

Babaolaj: (johsnon, de eddig még ez is csak kb. 3 alkalommal kellett)

2010. máj. 29. 07:38
 6/10 anonim ***** válasza:

Az első 4-5 hétben kizárólag a gyógyszertáriakat használtam.

Utána váltottunk.

Popsikrémnek:

Alapesetben a gyógyszertári jó.

Viszont a pirosságot vagy kipattogzást nem tüntette el, ezért enyhe problémánál ezzel kenem [link]

nagyobb bajnál meg ezzel [link]

Fürdés, hajmosás:

Van otthon hidrofil még, de nem nagyon szeretem, ez sokkal jobban bevált, könnymentes, megfelelő ph-jú.

[link]

Olajból a gyógyszertárit múlt héten dobtam ki, mert szerintem megavasodott. Amúgy sem használunk olajat már vagy fél éve (egy éves a lányom).

Testápolót én nem javaslok rendszeres használatra, mert szerintem felesleges ezzel terhelni a bőrét még, de ha valamit kezelni kell, akkor én a fentieket használom.

Ja, még a nyár közeledtével fontos a naptej. Sokat végigpróbáltam, nekünk családilag ez vált be:

[link]

Szépen barnulunk, nem égünk le és vízálló.

Remélem segítettem, bocs a linkelésért, de így legalább a leírását is meg tudod nézni és egyszerűbb, mint kiírkálni.

Remélem segítettem, boldog babázást kívánok.

2010. máj. 29. 09:26
 7/10 anonim ***** válasza:

fürdető: johnson's levendulás habfürdő

sampon: babé koszmó sampon

popókrém: babé

testápoló: babé omega

olajozáshoz: sima étolajat használtam a védőnő tanácsára

a redőkbe: fürdés után bephantent

naptej: tavaly rossmanos volt, idén babét veszek

babamasszázshoz: johnson's olajat vettem

2010. máj. 29. 09:37
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

DE tökéletes a gyógyszertári, amit a gyerekorvos ír, az biztos, hogy nem okoz allergiát

Ezen vitatkoznék,de még nem szabad.

Ha lesz eredmény akkor megirom,de addig ne használja senki!

egy Debr.-i kutatási assz.

2010. máj. 29. 17:42
 9/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindegyikőtöknek!!
2010. máj. 29. 17:52
 10/10 anonim ***** válasza:
Én elégedett vagyok a Neogranormon termékekkel, semmi gondom nem volt két gyereknél egyikkel sem. És nem is a legdrágábbak.
2012. nov. 29. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!