Hogy ellenőrződ a tápszerhez a víz hőmérsékletét?
Tudom, nézzem meg a csuklómon, de ennél pontosabb van?
Gondoltam egy digitális lázmérővel pontosabb infót kapok. Mindig félek, hogy melegen adom neki...
Gondolom első babás anyuka vagy :) ?
Csuklódon elég ha megnézed. Én a vízforraló oldalát szoktam megfogni, ha langyos, akkor jó. Nem kell hőmérőzni :)
a csukló teljesen elég.
viszont ha már belejössz, akkor a cumisüveg hőmérsékletéből (ahogy megfogod) is fogod tudni.
nem kell parázni
Második babám, de az első szopott végig.
A cumisüveg nem tudom milyen anyagból van, de nem engedi át a hőt. Ha forró a víz, akkor sem meleg az üveg.
De ha a csuklómon meg meleg, akkor nem adhatom még neki, mert hűteni kell, az meg idő, ő meg ordít...
Ilyenkor mit csináltok?
Én olyankor a hideg csapvíz alá tartottam a cumisüveget, persze csak kívülről érte a víz. Hamar lehűlt, aztán már ehetett is. Később volt előre forralva víz és
kitapasztaltam mennyi idő alatt melegszik fel a kívánt hőmérsékletre az adott mennyiségű víz. Így már tuti nem kellett hűteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!