5,5 honaposan maszik a lanyom. Ez nem baj ugye?
Figyelt kérdés
Olvastam h lehet baj ha koran kezdi.Kuszott is elotte.Gyogytornara jarunk meg havonta 1*,de a gyogytornasz szerint ugyes hamarosan fel is all.
Ugye ez nem lesz gond kesobb valamilyen teren?
Amugy en is 9 honaposan mar jartam egyedul.Van osszefugges?
2017. okt. 4. 13:26
1/4 anonim válasza:
Mi dévényesünk szerint van örökletes hajlam a mozgásfejlődésben. Szerintem ha mindent sorban csinál, nem lesz gondotok :)
2/4 anonim válasza:
Kisfiam is ennyi idősen kezdett el mászni. 6 hónaposan felállt kapaszkodva az ágyában, és 11 hónapos kora óta jár önállóan. Ne aggódj, ha magától csinálja, akkor nem lesz semmi baj. Ha már tud mászni, az azt jelenti, hogy a csontjai, az izomzata, az idegrendszere elég fejlett hozzá. Ugyanez igaz a felállásra, lépegetésre, stb. is.
3/4 anonim válasza:
Szerintem nem. Nekem 6 hónaposan kezdett a fiam mászni és 11 hónaposan járni. Elvileg én is mindent elég korán csináltam, lehet öröklődik. Ha nem hagy ki semmit, akkor szerintem csak simán ügyes baba.
4/4 anonim válasza:
Szerintem ezt inkább a dévényestöl kérdezd meg, mert mi inen nem látjuk, hogy mit csinál, ráadásul gyógytornászok sem vagyunk, kislányom kb. 3 hetes kora óta fordul hátról hasra és fordítva, milyen ügyes, pedig egyáltalán nem jó, hogy ezt csinálja, nem jó technikával fordul, járunk is dévényre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!