Szeretik a Humana Ha tejpépet a kicsik?
Figyelt kérdés
Van valakinek tapasztalata humana tejpépről? Ezeken az oldalakon mindenki a nestle vagy a milupa tejpépét dicséri a humana-ról nem találtam semmit.2008. okt. 21. 16:15
1/4 anonim válasza:
Szia! Mi pont ma vettünk egyet, mert eddig mindig humana tápszert kapott, ha akarod, holnap megírom neked, mit reakciózott a lányom rá? Eddig még tejpépet nem is kostolt, csak a gyümi és a zöldség leveket issza, na meg a tápszert.
Akkor holnap írok a privátodra, ha akarod!
Boldog babázást kívánok neked 5 hónapos anyuka!
2/4 anonim válasza:
Mi a rendes banános Humana tejpépet kóstoltuk meg, de nem nagyon ízlett a babámnak, számomra még az állaga sem volt valami bizalomgerjesztő. Persze lehet hogy a többi íz jobb, de mi csak ezt próbáltuk.
3/4 anonim válasza:
Mi a Milupat és a Humanat is szeretjük, szinte egyforma a kettő. A DM-t nem agazán kedvelem mert nem lehet jól elkeverni, bár sokkal olcsóbb.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat! Mi is ma próbáltuk ki kiegészítésként kaptuk (5 hónapos a kisfiam).Azért írd meg Nektek hogy vált be,kíváncsi vagyok. Nekünk úgy vettem észre jó lesz, legalábbis elég jóízűen ette, bár nem túl sokat, de elsőre szerintem nem is kell nagy mennyiséget ennie!
2008. okt. 21. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!