Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vannak babák, akik nem szereti...

Vannak babák, akik nem szeretik a tejpépet?

Figyelt kérdés
2009. febr. 8. 11:47
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
biztos, én már hallottam olyanról, nem ízlik nekik.
2009. febr. 8. 11:49
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Vannak,a nagyobbik lányom egyik fajtát sem volt hajlandó megenni.A kicsi is eléggé válogatós,de azért találok neki kedvére valót.
2009. febr. 8. 11:50
 3/10 A kérdező kommentje:
Mit adtál helyette a nagyobbik lányodnak?
2009. febr. 8. 11:57
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát,most lepontoztatom magam,de nem tudtam mást,mert nem evett meg szinte semmit.Tejbegrízt kapott már 5 hósan.Főzelékeket,bár nagyon sokat pazaroltunk,mert azok sem tetszettek.Sinlacot írt az orvos neki,azt megette egy darabig.Meg gyümiket keksszel,vagy babapiskótával,azokat szerette.A gyerekorvos tudott róla,de neki sem volt jobb ötlete mivel etessem,ha semmi nem tetszik neki.Egyébként 3 éves elmúlt,és 13 kg.Most is rossz evő.A 7 hós húga alig 5 kg-al kevesebb nála.

A te babád is nagyon finnyás?

2009. febr. 8. 12:11
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
A tápszereket sem ette meg semilyet sem.Voltunk többször miatta kórházban,nem tudtak vele kezdeni semmit ott sem.
2009. febr. 8. 12:18
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém se ette a pépet, ő is tejbegrízt kapott, igaz, cask 6 hónaposan, de nehogy már csak egyféle vélemény legyen elfogadott és aki máshogy csinálja, az már előre törődjön bele, hogy ráuszulnak a hiperanyukák :)
2009. febr. 8. 13:23
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Egyébként a tejpép nem kötelező.

Kipróbálhatod a rizst is. Én megfőzöm vízben úgy mintha tejberizst készítenék,jó puhára.Majd tápszerrel turmixolom.

Így pont olyan tejpép állaga lesz az ételnek.

Tápszer helyett gyümölccsel is turmixolhatod.

2009. febr. 8. 13:39
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszi a biztatást! Nagyon el vagyok szontyolodva...:(( Sem tejpépet, sem gyümit. Csak egy-két kanállal. Utána hiába adnám a tápszert, teát, semmi. Ma is...Áh! :( Szóval a rizs. És az be szokott jönni? Az a baj, h az én gydokim t.jik ránk. Azt mondja, nincs annak a gyereknek semmi baja, szép, nagy. Én meg annyira ki vagyok borulva, h félek, meg ne érezze a kicsi.
2009. febr. 8. 14:18
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, máshol is ez van. A mi dokinkat sem érdekli a dolog, míg fejlődik szépen. Én meg vért izzadok, hogy egyen valamit 5 hónapos kislányom. 2 hónaposan többet evett mint most. Tápszerből 60-100 ml 5X egy nap. Nagyon kevés. Se gyümölcslé se víz se tea nem kell neki. Néha megeszi a gyümölcspépet, egy fél üveggel. Amit én csináltam azt sem ette. Pépet meg nem hajlandó felírni a doki, mert nem fogy a lányom. Ha fogyna csak akkor írna. De lehet veszek recept nélkül, csak úgy a Sinlac 3000 Ft. Nekünk meg muszáj a hipoallergén...
2009. febr. 8. 14:29
 10/10 A kérdező kommentje:
Mi is többet ettünk pár hetesen, mint most. Azt hittem, mennyivel könnyebb lesz már, ha elkezdünk eszegetni dolgokat. Sokkal többet aggódom most.
2009. febr. 8. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!