Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Végre megvan a várva várt 3...

Végre megvan a várva várt 3 kis Csodánk neme, így 28+2 hetesen.3 KISLÁNY! :-) Szerintetek az Amélia, Anasztázia, Apollónia triumvirátus hogy hangzik?

Figyelt kérdés

Mia/Lia

Ana/Zia

Polli/Loni/Lona lenne a becézésük.

A vezetéknév Mohl.

Az Apollóniában kicsit bizonytalan vagyok. Lehet helyette jobb lenne az Amanda?

Szerintetek? Ötleteket szívesen meghallgatok!

2017. okt. 2. 09:59
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
59%
Anasztázia, Alexandra, Angelika?
2017. okt. 2. 10:51
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon nehézkes lesz a nevük, ha A-val fognak kezdődni. A Mohl után mássalhangzóval kezdődő nevet választanék.

Egyébként, ha iker lennék, utálnám, ha a külsőmön kívül valami más is az ikremhez kötne.

Ahol ennyire nyilvánvaló az összetartozás, szerintem felesleges elsőbetűvel összekötni.

Pláne, hogy így még külön monogrammjuk sem lehet.

Ha 3 lányt várnék ezzel a vezetéknévvel, mondjuk Teodóra, Daniella, Karolina lenne a nevük. Kellemes, hasonló hangzású nevek különböző becézési lehetőségekkel.

2017. okt. 2. 10:51
 13/28 anonim ***** válasza:
48%
Ja és ha az eredeti felállásnál maradtok, ne közösítsétek ki az egyiket a becézéssel. A lia/ziától eltér nagyon a loni. Legyen lia/zia/nia.
2017. okt. 2. 10:53
 14/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm az ötleteket és a gratulációkat. :)

Nem várom hogy, helyettünk döntsék el, csak jó többféle variációt meghallgatni. Pl.: eddig úgy gondoltam csak magánhangzó illik elsőnek, de egyre jobban tetszik ha mássalhangzóval kezdődik utánna a név.

Tényleg nagyon gáz, ha egyforma betűkkel kezdődnek? :( Ezt már többen mondták, de nekem tetszik.

Nem gondoltam volna, hogy ilyen nehéz a választás. :( Azt hittem, ha megláttom leírva, akkor tudni fogom, hogy: Igen, ez az! Ez lesz az igazi!

De még egy név sem tudott igazán megfogni. :( Pedig már egy ideje az MTA oldalát olvasgatom, de nem akar szembejönni az igazi.

2017. okt. 2. 11:15
 15/28 anonim ***** válasza:
15%
Mónika, Magdolna, Mária illik a vezetéknevetekhez.
2017. okt. 2. 11:44
 16/28 anonim ***** válasza:
79%
Letícia, Patrícia, Alícia nem tetszik? Így különböznek is a nevek, meg közös is van bennük.
2017. okt. 2. 11:51
 17/28 anonim ***** válasza:
79%
Ezek közül csak az Anasztázia normális név. Egyébként nem ragaszkodnék ahhoz, hogy mindnek A-val kezdődjön a neve.
2017. okt. 2. 12:21
 18/28 anonim ***** válasza:
95%

Nekem csak az Amélia tetszik ezek közül. Én nem adnék azonos betűvel kezdődő neveket, inkább jelentésben, vagy származásban, esetleg hosszúságban megegyezőeket, ha valamiben hasonlóakat szeretnétek.

Ha meg azonos betű akkor

Amélia, Abigél, Alexandra

Amanda nagyon nem, az borzasztó kisebbségi.

tetszene még:

Krisztina, Marianna, Henrietta

Angéla, Sarolta, Gyöngyvér

Csilla, Viola, Róza

Karolina, Natália, Antónia

2017. okt. 2. 13:13
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Ne legyen egyforma kezdőbetű. Az összetartozást jelzi a vezetéknév.

Nekem két fiam van de direkt tetszik hogy más a jezdőbetű.

Úgy vettem észre inkàbb a becenevek fognak meg téged de becézni inkább ti fogjátok. Lehet hogy Polli aranyos de Apolka név fura.

Sarolra, Bernadett, Júlia név? Ezek régiek és ma is divatosak, becézhetőek.

2017. okt. 2. 14:48
 20/28 A kérdező kommentje:

Jelentem november 8.-án, 33+2 hetesen, császármetszéssel megszületettek a kis Csodák! :)

A körülményekhez képest jól vagyunk, bár ők még a kórház vendégszeretetét élvezik, én már itthon vagyok.

Köszönöm a sok név ötletet, de maradtunk az eredeti felállásnál (Amélia, Anasztázia, Apollónia).

Mia, Ana és Loni a becenevük, mert azt a tanácsot megfogadtam, hogy legalább a becézésük ne hasonlítson túlságossan.

2017. nov. 20. 11:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!