Anasztázia vagy Angéla?
Figyelt kérdés
A fèrjemmel nem tudunk dűlõre jutni. Neki az Anasztázia tetszik jobban, nekem az Angéla, de 2 nèv nem lesz. Már Lili lányunk van.2017. ápr. 14. 08:36
1/23 anonim válasza:
Tök mindegy, a Lili mellé egyik sem illik. Teljesen más kategória. Talán Angelikát adnám, de ez a kettő nem tetszik.
2/23 A kérdező kommentje:
Nekünk nem fontos, hogy mennyire illik hozzá. Mindenkèppen Anasztázia vagy Angèla lesz, csak arra vagyok kíváncsi, hogy kinek melyik tetszik jobban.
2017. ápr. 14. 08:43
3/23 anonim válasza:
Mindketto ronda
Anesztazia brrrr
Becezve any anesztke anesztaziacska ?
Ne nezz tobb tv kerlek
4/23 anonim válasza:
Mindketto tetszik, Angela jobban :)
6/23 anonim válasza:
Lili stílusához az Anasztázia talán egy kicsivel közelebb áll.
Nekem az Angelika jobban tetszene az Angélánál de vegülis mindegyik szép.
7/23 anonim válasza:
"Nekünk nem fontos, hogy mennyire illik hozzá. "
Akkor minek írtad le, hogy az első lányotok Lili ? Le lehet pontozni, de akkoris röhejes mellé mindkettő. A Lili gyerekes, az Anasztázia arisztokratikus, az Angéla pedig nem e generációs. Azért mertem írni az Angelikát, mert az fiatalosabb, bohókásabb, jobban illik a Lili mellé. De ha ez nem szempont, akkor dobjatok fel egy érmét, azt adjátok azt a rémséget, amit a szerencse kiad.
9/23 anonim válasza:
Mindkettő tetszik. Angéla azért kicsit jobban mert rövidebb.
10/23 anonim válasza:
Ha csak ez a kettő választási lehetőség van, akkor inkább Anasztázia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!