Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Erre számítottál, mikor...

Erre számítottál, mikor gyereket akartál?

Figyelt kérdés

Egy barátnőm mondta egyszer, hogy "...lovat akartam, de nem ilyet..." és be kellett látnom, igaza van.

Sokszor bűntudatom van, de annyiszor elfáradok, és "elegem van az egészből".

Hogy nem tudok sírás és hiszti nélkül megnézni egy filmet, azt már megszoktam, de hogy enni sem tudok soha, az már sok.. ha pisilek is ordítanak, ha fürdök is rohanok, vajon melyik sír fel és nem aludtam végig egy éjszakát sem már 2 éve...

Nagylánom 2 éves, kislányom 3 hónapos, a lakás szalad, mindig mindent szétrámolnak, ugyanaz mindennap. Szétrámolja a krumlit, eltépkedi a papírzsepiket és kinyitja a fürdőajtót, mikor be van fűtve...

Olyan kimerítő...

amellett persze, hogy imádom őket, én akartam, és várom, hogy milyen ember lesz belőlük, de néha azt érzem, hogy szeretnék egy szabad hetet, mikor azt csinálok, amit akarok...

Ti vagytok így néha?

2010. máj. 28. 11:51
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem alvás, szétpakolás, hiszti....

Én se hittem el, de lesz idő amikor még visszasírjátok ezt az időszakot.

Igaz az hogy kis gyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond.

2010. máj. 28. 13:14
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Nálam 10 év a korkulombség,hát én most ,hogy megint otthon vagyok,nekem ezt kell megszoknom.Munkába jártam,a nagy már onállo volt,szabadabb voltam.A kicsi most 8 hos,hát megkell szoknom az otthon létet,ami eléggé nehezen megy.Sokszor agyalok olyan dolgokon,amin nem kellene,mert egész nap nincs kihez szolnom,ketten vagyunk otthon,olyankor jobb,ha a nagyobbik fiam hazajon a sulibol,de addig idegesítem saját magamat felesleges gondolatokkal.Most ,ha bele gondolok,már szulethetett volna elobb is a kicsi,kisebb lett volna a korkulombség,és nem kellett volna mindent ujra elolrol kezdenem,már elore félek attol,hogy mire a nagyobbik kijárja a sulit,a kisebb cmég javában alapiskolás lesz,és még hány évig fog kelleni vele tanulni,meg ilyenek.Nekem is áll a munkám otthon,mert nem érek semminek a végére,mert ha kicsit elalszik,jol esik ha elé ulok a gép elé és pihenek,na de már felis ébredt ,megyek
2010. máj. 28. 13:18
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

11:58-as, 12:59-es

Én meg pont úgy vagyok , hogy annyira jó itthon lenni, nem kell reggel 6-kor kelni, hogy fél8-ra beérjek.

A pénzem ugyanannyi így gyed és 2 caládi pótlékal, mitn előtte fizum+ egy t9, a lányom születése előtt 6 évet dolgoztam.

A másodiknál,már pont ott tartottam, hogy untam a monoton munkát, úhgyhogy jó ez kis szünet.

Mág jövő márcuisig itthon vagyok, aztán terveim szerint megyek vissza dolgozni (lejár a gyed), de ha belegondolok, baromira nincs kedvem.

Pedig megvan a helyem, állami cég, biztos, bár nem túl sok pénz... bár ki tudja a fidesz mit múvel majd-, lehet addigra helyem sem lesz:-((

2010. máj. 28. 13:26
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Én rosszabbra számítottam:D

Igaz, nem alussza át az éjjelt, sírós is néha, ritkán van el egyedül,ha elvan is mászik mindenhová ahova nem kellene de mégis sokkal nehezebbre számítottam:)

Bár nekem még csak 1 van, a másodiknál lehet, hogy én is ezt fogom mondani.

2010. máj. 28. 13:28
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Bár nekem még csak 1 kisfiam van aki 1 éves de én egyszerűen imádom!! Most van a hiszti korszakban vagyis próbálkozik kisebb nagyobb sikerrel :D!

Engem is kitud borítani néha de próbálok mindig higgadt maradni :)!

A legszebb dolog anyának lenni :DD

2010. máj. 28. 13:32
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Most jöttem csak rá, milyen lobbanékony vagyok! 19 hónapos kisfiam van hogy kibillent az egyensúlyomból. De az önuralom több-kevesebb sikerrel való gyakorlására is megtanított, megértettette velem, hogy nem ordítunk egyből, hanem mély levegőt veszünk, aztán fegyelmezünk határozottan...Én terhesen nem is mertem agyalni, hogy mennyire lesz nehéz vagy könnyen fogom e az akadályokat ugrani. Szeretnék jó, kedves és rendes férfit nevelni belőle a lányaitoknak
2010. máj. 28. 13:44
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

ááááááh halványlila gőzöm nem volt!

ha tudtam volna, hogy miből áll egy baba gondozása, lehet, hogy nem vállaltam volna. de örülök, hogy nem tudtam:)))

2010. máj. 28. 15:01
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
nem mivel a párom elhagyott a szülei miatt 10 év után egy 8 honapos lánnyal aki minden percemet kiboritja de imádom és nem bántam meg akármi is történt ö az életem fénypontja
2010. máj. 28. 15:23
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

NEM:)

De én is úgy vagyok, mint Te!

Van egy 26 hónapos és egy 5 hónapos fiam... A nagy kicsinek elég nyugis, magának való, igazi jó baba volt. A kicsi pont az ellentéte!!! Nincs egy szabad percem sem! Most, hogy itt ülök,a pici az ölemben alszik...

Néha elmegyünk nélkülük vásárolni, de az is csak rohanás, nem kikapcsolódás... Elmennék apával moziba (még sosem voltunk a 8évünk alatt), de attól tartok, ott is csak a gyerekek járnának az eszemben...

Elmennék apával egy hosszú hétvégére, de akkor sem lenne felhőtlen, gyerekmentes a pihenés, mert úgyis csak rajtuk agyalnék:)

Fáradt vagyok, de főleg lelkileg, agyilag!!!

2010. máj. 28. 15:25
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Hát én ilyen lovat kaptam:pakol és pakol és elszalad ha hívom és hisztizik és nem akar enni és nem akar aludni...De ilyet is kaptam:huncutul rámmosolyog hozzám bújik ad egy puszit és szalad tovább elveszi a fésűmet és mutatja őt is és stb...Kaptam egy ilyen változatos lovat.Így imádom.Teljesen elszakad a cérna néha de nem cserélném semmiért.Nagyon akartam ezt a lovat természetesen nem gondoltam hogy ilyen nehéz lesz de az élet így vele együtt teljes.14 hós
2010. máj. 28. 15:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!