Hogyan érjem el, hogy ismét aludjon éjjel 1 éves babám?
Szia! Nekem 1 éves korától alszik rendesen, most 14 hónapos, szóval 2 hónapja vannak alvós éjszakáink. Nálunk az volt a baj, hogy sokat ivott nap közben a lányom és éhes volt éjjel. AZtán visszafogtam a nappali ivászatból és 2 nap múlva már többszörösét ette annak amit addig, innentől elkezdett éjjelente aludni is. De szerintem már megszokásból kelt, mert utána volt még hogy felkelt, de már elegem lett hogy 1 éve nem alszok éjjel és nem mentem be hozzá / ő is külön szobában van/, volt nyöszörgés 2 éjszakán keresztül, sírni nem sírt, de nem mentem be, aztán már a 3. éjjelre nem is nyöszörgött. Azóta végig alszik.
Nekem a védőnőm adta a tanácsot hogy ne menjek be, sokszor játszani is akart éjjel kellős közepén a lányom, én már úgy éreztem magam mind valami zombi. SZerencsém volt hogy nem ordított végig órákat, de próbáld ki hátha neked is bejön így.
Tanítsd meg aludni.
(Aludj jól, gyermekem)
Amíg nem sír, nem kell menni hozzá.
Ha hív, menj, mondd el neki, hogy most este van aludni kell, reggel találkoztok és hagyd ott. Ha sír, 3 perc mulva menj vissza, ismételd meg, és 4 nap alatt nem fog felkelni éjjel. Azt kell kibekkelni, de ahhoz ideg kell. Ha megéri neked, vágj bele. Nekem bevált!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!