Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan érjem el, hogy ismét...

Hogyan érjem el, hogy ismét aludjon éjjel 1 éves babám?

Figyelt kérdés
Fogzás óta borult minden,addig szépen aludt,most ha jön a foga,ha nem éjjel akkor is fent van.Éjjel is 3kor gagyarászott,felállt,hiába adom neki a cumit,felül...stb.Régebben már az éjjeli evésről és teázásról is leszokott,most ismét eszik,éjjel is korgott a gyomra,pedig napközben eszik rendesen.Nagyon nehéz így nappal,ha éjszaka nem alszik,minőségileg nem tudok foglalkozni vele.Külön szobában alszik,mi sem zavarhatjuk.Nem tudom,mi van,hogyan érjem el nála ismét,hogy aludjon végig éjjel.Köszönöm a válaszokat!
2010. máj. 28. 10:26
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem 1 éves korától alszik rendesen, most 14 hónapos, szóval 2 hónapja vannak alvós éjszakáink. Nálunk az volt a baj, hogy sokat ivott nap közben a lányom és éhes volt éjjel. AZtán visszafogtam a nappali ivászatból és 2 nap múlva már többszörösét ette annak amit addig, innentől elkezdett éjjelente aludni is. De szerintem már megszokásból kelt, mert utána volt még hogy felkelt, de már elegem lett hogy 1 éve nem alszok éjjel és nem mentem be hozzá / ő is külön szobában van/, volt nyöszörgés 2 éjszakán keresztül, sírni nem sírt, de nem mentem be, aztán már a 3. éjjelre nem is nyöszörgött. Azóta végig alszik.

Nekem a védőnőm adta a tanácsot hogy ne menjek be, sokszor játszani is akart éjjel kellős közepén a lányom, én már úgy éreztem magam mind valami zombi. SZerencsém volt hogy nem ordított végig órákat, de próbáld ki hátha neked is bejön így.

2010. máj. 28. 12:56
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot,kipróbálom!Az én fiam eszik rendesen,meg is látszik rajta...Rengeteget iszik is,nem gondoltam,hogy emiatt is lehet ilyen probléma,majd odafigyelek!
2010. máj. 29. 17:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Az én kislányom 10-14 hónapos koráig eljátszotta ezt:)Volt h éjfélkor felkelt,és mi h az apa tudjon aludni mentünk át egy másik szobába,mert játszhatnéka volt!Aztán olvastam vhol,hogy ez ebben a korban tök normális!Akkor abba hagyta,mostanában(már elmúlt 2 éves)ismét elkezdte!Pedig úgy nézett ki h ő igényli a különszobát,meg is kapta!Most meg ott van a kiságya mellettem és ha megébred meg kell fogni a kezét:)
2010. máj. 31. 14:46
 4/5 anonim ***** válasza:

Tanítsd meg aludni.

(Aludj jól, gyermekem)

Amíg nem sír, nem kell menni hozzá.

Ha hív, menj, mondd el neki, hogy most este van aludni kell, reggel találkoztok és hagyd ott. Ha sír, 3 perc mulva menj vissza, ismételd meg, és 4 nap alatt nem fog felkelni éjjel. Azt kell kibekkelni, de ahhoz ideg kell. Ha megéri neked, vágj bele. Nekem bevált!

2010. máj. 31. 15:42
 5/5 A kérdező kommentje:
Most már nem megyek be,csak ha sír...remélem,túl leszünk rajta!Köszönöm!
2010. máj. 31. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!