Ha éjszaka is 28-29 fok van a lakásban miben aludjon 5 hós babám?
Hajajj, nálunk is! És mióta ez a nagy meleg van, szinte nem is alszunk éjjel, pedig a kezdetektől átaludta az éjszakákat. Most kelünk vagy óránként, iszik két kortyot, forgolódik, s alszik, de folyamatosan mozgolódik közben. Szóval nyugtalanul alszik mostanában.
Egyetlen ujjatlan body van rajta. Kezdetben próbáltam betakarni egy pelussal, de azt is lerúgta magáról... Szóval már nem takarom semmivel.
Én rövid ujjú body-t adok rá és többször használatos pelussal letakarom a fenekétől a lábát. Az annyira rásimul, hogy nem tudja lerúgni magáról. A babám hason alszik, lehet, hogy ezért sem tudja lerúgni. Mondjuk van amikor a lába kilóg, de hát kinek nem ilyen melegben. :)
Egyszer ujjatlan body-t adtam rá, de az nem tetszett végül, mert hogy a vállizületei mégiscsak takarva legyenek.
Nálunk is 28 fok körül van.
Hiába a légkondi, nála nem használjuk.
a mi lányunk 4 hónapos múlt, őt pelusban altatjuk.
Kevés lenne?
Nálunk 30 fok van a lakásban, és reggel az ő szobájára süt a nap, onnantól kb 33fokos a szoba...:(
Első válaszoló vagyok.
body, zokni, egyrétegű pamut hálózsák. Általában csak egy zoknival több a többiek válaszánál. Pelusanyag vagy pamut hálózsák? Nem érzem nagynak a különbséget.
Amúgy még nem reklamált. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!