Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyire ciki a rugdalózó 3...

Mennyire ciki a rugdalózó 3 hónapos babán?

Figyelt kérdés
Megmondom őszintén, számomra mai napig a legpraktikusabb, így mindig valami szép kis rugit adok a lányomra (alá meg body), ha kimegyünk, rá egy vékony vagy vastag overál. Viszont sokszor azt látom, hogy már az 1-2 hónapos babán is zokni, naci, harisnya, poló, szoknya, pulcsi, akármi... Illene már ezekre váltanom? Tudom, hogy hü.ye a kérdés, de első gyerek, a környezetemben nincs senkinek, de nem akarom, hogy "megszóljanak" minket az öltözéke miatt.
2017. szept. 29. 10:03
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Nem ciki, plusz szerintem egyik felnőtt sem azt nézi egy babán. :)

Viszont én nem szerettem azt adni rá, ha mentünk valamerre, leginkább alváshoz használjuk csak. Nem adok rá kényelmetlen dolgokat nyilván (nem is tűrné szó nélkül), de szeretem stílusosan öltöztetni. :)

2017. szept. 29. 23:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!