Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyire ciki a rugdalózó 3...

Mennyire ciki a rugdalózó 3 hónapos babán?

Figyelt kérdés
Megmondom őszintén, számomra mai napig a legpraktikusabb, így mindig valami szép kis rugit adok a lányomra (alá meg body), ha kimegyünk, rá egy vékony vagy vastag overál. Viszont sokszor azt látom, hogy már az 1-2 hónapos babán is zokni, naci, harisnya, poló, szoknya, pulcsi, akármi... Illene már ezekre váltanom? Tudom, hogy hü.ye a kérdés, de első gyerek, a környezetemben nincs senkinek, de nem akarom, hogy "megszóljanak" minket az öltözéke miatt.
2017. szept. 29. 10:03
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Nyugi, valamiért úgyis "megszólnak" majd. A kisfiamra kb.4 hós koráig adtam rugit, aztán jött a nyár. A kislányomra 2 hónapos koráig tudtam csak rugit adni, utána az ortopédiai kezelés miatt nem lehetett. Olyan zokni kellett, ami teljesen rásimul a lábfejére. Body+ nadrág kombó volt rajta. Nem igazán volt kényelmes. Úgyhogy adjál csak rugdalózót a kicsire. A lehető legpraktikusabb viselet egy kisbabának.
2017. szept. 29. 10:46
 12/21 anonim ***** válasza:
Mi talan par hetes koraig hasznaltunk rugit es most alvashoz. Amint lehetett naci zokni/harisnya vagy talpas nacit adtunk fiunkra.☺ Nem ciki ha 5-10 hosan meg rugit hord , szulo valogatja ki miben szereti hordani.
2017. szept. 29. 11:26
 13/21 anonim ***** válasza:
61%
Amig el nem kezdett mászni rugit adtam rá legtöbbször, főleg otthonra. Kaptunk pár farmert is de nem volt szivem ráadni. Fontosabb a kényekem, inkább rugi mint fejpánt, szoknya, ilyenolyan díszcipőcske meg mino felnőtt ruha.
2017. szept. 29. 11:46
 14/21 anonim ***** válasza:
44%

En spec csak itthonra adtam a gyerekekre rugit.

Utcara altalaban badyt,nadragot.de pl farmert csak unnepekre adtam ra,es azt is badyval,csak mondjuk valami helyes ing utanzatos badyt vettem ezekre az alkalmakra.

Mikor picike volt,akkor labfejes nacit adtam ra,kesobb 4-5 hos koratol mar rovidnacikat,mert nyar volt.osszel pedig mar 9 hos volt igy mehetett a melegito,zoknival es kocsicipovel.

Ettol fuggetlen semmi bajom azzal aki utcara is rugit ad a gyerekere.

Az mar kevesbe tetszik,mikor bady nelkul latok gyerekeket,csupasz derekkal...szuk farmerrel es mindenfele meno sallal a nyakukban...

2017. szept. 29. 11:47
 15/21 anonim ***** válasza:
Nekem 3 hónapos a kicsi és body-rugi van rajta. A nagyobb fél éves koráig hordott nappal rugit (éjjelre sokkal tovább), de nem divatból, csak már kúszott és néha kicsúszott a lábfeje a "helyéről" így nem adtam már rá nappal.
2017. szept. 29. 12:02
 16/21 anonim ***** válasza:

Nagy az egyetértés, ritka az ilyen. :)

68-as mérettel bezárólag kapott nappalra kizárólag rugit. Utána is csak azért váltottunk, mert a 74-es méret nagyon nem passzolt az alkatára. A törzsére pont jó volt, de a lábára hosszú, a talpkialakítása konkrétan kétszer akkora volt, mint a gyerek talpa. Ez pedig már gátolta a mozgásban.

De ekkor se csini-minire váltottunk, hanem hosszú body + harisnya kombinációra. Télen ez volt a legjobb a kúszni mászni tanuló picire a parkettás járólapos lakásban.

2017. szept. 29. 12:50
 17/21 anonim ***** válasza:

Naná hogy rugit adtam a fiamra. Olyan cukik benne. Ha nagyfiúsabban/nagylányosabban akarod öltöztetni, akkor a body legyen hosszú ujjú, a rugi meg a kantáros változat. :D

Nappal így volt nekem, este meg fordítva. Rövid body, hosszú ujjú rugi.

2017. szept. 29. 12:59
 18/21 anonim ***** válasza:

Ez nem cikiség kérdése. A te gyerkőcödet úgy öltözteted, ahogy szeretnéd. Még 92-es rugi is van, nyilván van rá igény.

Én csak pizsamának adtam a lányaimra az első pillanattól, mert nekem jobban tetszik a body, nadrág, felsőrész kombináció.

2017. szept. 29. 14:16
 19/21 anonim ***** válasza:
6-9 hónapos méretig hordtuk, de azt már kevesebbet. Bodyt még mindig használunk, de melegítővel.
2017. szept. 29. 16:25
 20/21 anonim ***** válasza:

Az én lányom 8 és fél hónapos. Neki minden van. Rugi is, body is, nadrág is, szoknya is...stb.

Éjszakára adok rá rugit vagy talpas nadrágot mivel előfordul hogy kitakarózik és ebben legalább védve van míg a zokni sokszor lejön róla. Nappal viszont inkább nadrág és body-ban szokott lenni. De nekem nincs bajom egyikkel se. Nadrágban is igyekszek olyat adni rá ami nem szorítja.

2017. szept. 29. 19:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!