Mit tegyek? 8 hónapos kislányommal már majdnem az összes tápszert kiprobáltattam, egyiket sem akarja megenni.
A legjobb az volt amit még az születése után ettünk Beba hs start akitiv, attól egész éjszaka aludt.
Mast Milupát eszünk, ettől fenn van éjszaka óránként, de nem akar tápot enni éjszaka.
Már a rendes ételből is nagyon keveset eszik.
Kiprobáljam a Milupának a jó éjszakát tápját, hogy aludjunk mind a ketten éjszaka, vagy mit csináljak?
Mi tápszer után Sinlac-ot próbáltunk, de nekünk bejött, majd gyümi, majd főzelék.
Egy időben én a Babylove-os almás tápszert adtam a kisfiamnak, mert az ízesített. Majd próbáltam pici kakaóport is belecsempészni. Lehet a rendes étel után már nem kell Neki a "kesernyés" ízű tápszer.
Szia!
A tápszereket nem nagyon ismerem, de az is elképzelhető, hogy nem az étel milyenségétől függ, hogy alszik a babád, vagy sem. Ahogy írtad, hiába van fenn éjszaka nem akar inni tápot, valószínűleg nem éhes. Ilyenkor már lehet a fogzás miatt a folyamatos ébredés éjszakánként, vagy 8 hónapos kor körül kezdődik, hogy a babák ha felébrednek nem tudnak rögtön visszaaludni, mint korábban tették, stb. Vagy ha túl sok inger éri őket nappal (pl. megtanult fölállni), akkor nehezebben dolgozzák azt fel éjszaka ...
A kisfiam most 10 hónapos, nagyon rossz alvó, alig volt olyan éjszaka, amit végig aludt volna, függetlenül attól, hogy mennyire volt tápláló a vacsorája.
Az első két gyerkőc sokkal jobb alvó volt, pedig az étkezésükben nem sok kölönbség volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!