Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem túl erős egy pici babának...

Nem túl erős egy pici babának az orrszívó porszívó?

Figyelt kérdés

Bár még nem született meg a csöppségem, de szerintem elég erősen szív. Megmondom őszintén, én nem biztos, hogy merem majd használni. Lehet csak a mechanikusat fogom.

Mik a tapasztalatok a porszívóra köthető orrszívóról?

2010. máj. 27. 19:28
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
97%
Hidd el, nem erős. De én mielőtt alkalmaztam nála, kipróbáltam magamon. Hogy megnyugodj, szerintem te is tedd ezt!
2010. máj. 27. 19:33
 2/19 anonim ***** válasza:
23%
Németországban megbüntetik,aki használja a babáknál,mert náluk tilos. Én sem használnám soha.
2010. máj. 27. 19:34
 3/19 anonim ***** válasza:
59%
nemtudom mennyire erős, én sima kézit használok. Amúgy nekem sem szimpatikus a porszívós változat, már a hangja is félelmetes lehet a picinek, aztán mikor később porszívózol, összekötheti a rossz élménnyel... A kézivel is szuperül ki lehet szippantani, bár hozzáteszem az sem kellemes. Talán a porszívós, gyorsabb, azért lehet "jobb"
2010. máj. 27. 19:38
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Én csak akkor használom,ha hallom,hogy horkol,el van dugulva az orra,nem kap rajta levegőt.Olyankor ha kiszívom,félelmetes mennyiségű váladék jön ki az orrából,van hogy az egész tartály megtelik.Én azt nem hagyom az orrában,fül-,arc,és homloküreg-gyulladást okozhat.Van aki mindennap szívja a babája orrát vele,én azt nem tenném.Drasztikus megoldásnak tűnik,de én nem merem az orrában hagyni azt a rengeteg sűrű,zöld váladékot.Ha muszáj,akkor használom.Volt,hogy még cumizni,elaludni sem tudott az eldugult orra miatt.Azt kézivel én nem tudtam kiszívni.9 hós baba anyukája
2010. máj. 27. 19:49
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
...ja,és Németországban is gyártanak,és használnak porszívós orrszívót,keress csak rá. :-/
2010. máj. 27. 19:52
 6/19 anonim ***** válasza:
89%
Újszülöttnek még nem ajánlom az orrszívó porszívót, nála ha szükséges inkább a mechanikus. De nagyobb babánál hatásosabb a porszívó. Biztosan nem kellemes, de még mindig jobb mintha nem kap rendesen levegőt, a váladék lerakódhat stb. Rossz élmény legalábbis nálunk nem lett emiatt, a 2 évesem már magának kiszívja az orrát, ha meg van fázva. Szerintem egy szuper jó találmány és nem hiányozhat kisgyerekes családokból.
2010. máj. 27. 20:01
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Mi is előre csak kézit vettünk, de semmit sem ért! Aztán mégis vettünk porszívósat, hogy legyen itthon, de nem is mertem rágondolni, hogy használjuk. Egyszer nagy száraz váladék (fikusz) látszott a babám orrában és rászántam magam, hogy kiszívjuk. Vettem orrspray-t is, befújtam a nóziját, hogy fellazuljon a váladék és úgy szívtam ki. Én sem gondoltam, hogy olyan sok van az orrában, nem részletezem tovább. Nem sírt eddig még egyszer sem! A spray-től sem és a porszívótól sem, sőt néha még vigyorog is, amikor tisztítom az orrát. A kézit próbáltam többször is, semmit sem szedett ki az orrából. Végül nem engedélyeznék a gyártását, ha veszélyes lenne. Kb. 3,5 hósan használtuk először. De úgy is gondolkodtam, hogy még most szokja meg, ne amikor beteg lesz, ne adja az ég és akkor nyűgösen csináljuk neki először.

Boldog babavárást!

2010. máj. 27. 20:07
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

én is kézit vettem a születése előtt, kettőt is, semmit se ért.. nagyon gagyik voltak. sajnos az első néhány hétbe megfázott, így irány a gyógyszertár és vettem egy porszívósat. Durvának tartottam én is, de abszolút nem az. én is teszteltem magamon.

kár kockáztatni, hogy váladék maradjon az arcüregében. az enyém amúgy elalszik a porszívó hangjára, így könnyebb dolgom van :-)

2010. máj. 27. 20:11
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Az én lányom ugyan nem szereti,ha szívom vele az orrát,de minden alkalommal hangosan nevet,mikor bekapcsolom.Szóval hülyeség,hogy összeköti rossz élménnyel.Nem tart az egész 2 percnél tovább,nem sír,utána játszik a porszívó csövével.
2010. máj. 27. 20:14
 10/19 A kérdező kommentje:
Köszönök szépen minden hozzászólást. Azért annyira nem féltem tőle, hisz én is úgy gondoltam, hogyha annyira rossz lenne, akkor nem hagynák forgalomban. De az lesz amit többen is írtatok, hogy magamon kipróbálom, és majd mérlegelek. Pár hónaposnál már nem tűnik annyira drasztikusnak, inkább az újszülött illetve nagyon pici babáknál.
2010. máj. 27. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!