Szereintetek korai még hogy babát akarok?
17 éves vagyok és hát nagyon szeretnék babát!
Van egy 5 hónapos kapcsolatom is,ami nagyon szép es jó! Szóval én dolgozom pékként a barátom pedig pincér meg 23 éves.. anyagiak mindenne meg lenne a babànak! Szerintetek?
A barátom azt mondta várjunk meg vagy 3 évet!
Szerintem korai, de nektek kell érezni.
az hogy az anyagiak meglennének, bár ezt így picit erős kijelentésnek érzem 17 évesen, de egy gyerek nevelése nem csak arról szól, hogy bemegyek egy boltba és megveszem az össze cuki kis ruhát.
Várjatok. Lehet, hogy az anyagi háttér megvan, de nagyon friss a kapcsolatotok, mint egy most kisült kenyér :D
Mi lesz, hogyha (nem vészmadárkodás miatt mondom, Isten ments, hogy ez legyen) szétmentek?
De sok sikert kívánok, és remélem, hogy egy nap teljesül ez az álmod!
Már ne is haragudj, de te nagyon butácska vagy.
5 hónapos kapcsolat? Ennyi idő alatt kiismerted annyira, hogy tudod, megbízható-e annyira, hogy gyereked legyen tőle?
17 évesen kíváncsi lennék mid van?!?! Ami már a saját keresetedből vettél? 2 nadrág?
A párod 23 éves, neki sem hiszem, hogy lenne saját lakás, és annyi félretett pénz, ami elegendő nekiindulni egy babának. Vagy anyuékhoz szülnéd?
És még szép, hogy 5 hónap után minden szép és jó, elég nagy baj lenne, ha már most lennének problémák.
Honnan tudod, hogy tudnál együtt élni ezzel a férfivel a további életedben?
Szerinted mennyi gyest kapnál ennyi munkaviszony után?
Ezek csak hirtelen eszembejutottak, nem is gondolkoztam rajta, de tuti, hogy ezer kérdést tudnék még feltenni.
26 nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!